Neonik Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Zdarec, přestal mi fungovat tento ukazatel. Nějaký tip co s tím? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 ahoj, zkousel jsi i v jinem modu ? na maxiku to ukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Osobne bych zacal restartem MIB.. potom uz ti pomuze mozna jen odpojit baterku pro vynulovani hodnot.. a kdyz ani to ne.. servis :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 3. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Restart MIB nepomohl. Maxík však hodnoty ukazuje. Začínám si myslet, že jsem to někde posral při svých hrátkách ve VCDS Jakože ve výsledku je to ukazatel, kterej je úplně k ničemu. Spíš jsem se ptal, zdali to nejde fixnout nějakým jednoduchým způsobem. Pokud ne, tak to nechám být. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 To klidně můžeš, nebojím se uznat vlastní chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talo77 Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 @Neonik Mam rovnaky problem.Maxidot ukazuje vsetko ale v infotainmente nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.