Publikováno Říjen 17, 200618 r V sobotu jsem měl povolený střed přístrojovky a trochu jsem odhybal. Dneska jsem zistil že mi nefachá kruhový přepinač rozvodu vzduchu. Ať ho nastavim do jakekoliv polohy vždy to fouka jen dopředu - co se mohlo stat - da se nějak jednoduše dat do pořádku. Dík
Říjen 17, 200618 r Autor Jsou tam tahla, ktera ofuk nastavuji. Pravdepodobne jsi ho vytahl. A musím oddělat tu palubovku znovu nebo se tam dostanu i nějak zboku od spolujezdce když vyndam skříňku?? - to zas bude pakarna tam ty tahla dostat
Říjen 17, 200618 r Autor Ještě se zeptam tak - ta cela jednotka s těmi ovladači je přišroubovana zespod dvěma šroubky - ta jednotka se pak vyndava směrem dopředu nebo dozadu?
Říjen 17, 200618 r Zespod jsou myslim 4 sroubky, a pak samozrejme dopredu Dozadu bys toho moc nevyndal
Říjen 17, 200618 r Autor Zespod jsou myslim 4 sroubky, a pak samozrejme dopredu Dozadu bys toho moc nevyndal takže teoreticky bych mohl skusit povolit to a vytahnout dopředu - a ty tahla by měly jit s tím ne - nebo ne
Říjen 18, 200618 r Autor Opraveno> Vyjety ovladací bovden ale ne u ovladače (tam drží jak svi..) ale přímo u mechanismu přestavovaní - dostat se tam dá i když sundate jenom schránku spolujezdce, případně přední kryt tunelu. Teď mě čeká ještě oprava přestavování čerstvého a vnitřního vzduchu - zatim nevim jak to vyndat ale snad to pujde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.