tito Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 (editace) Zdravím pánove. Fabia 1,2 htp BME r.v. 2006. Z ničeho nic začaly problemy při startování s poloprázdnou nádrží. Chytne hned chcípne pak se musí točit a prošlapávat než se do motoru natlačí benzín. filtr jsem vyměnil a nic. Zbývá čerpadlo, je komplet v tahu nebo jen vypadla nějaka hadička? rad bych věděl na co se připravit než ho vymontuju. a ještě bych potřeboval poradit jak vyšroubovat šroub od katalizatoru co ho drží na straně klimakompresoru v bloku motoru. děkuji za rady a ochutu. Editováno: 3. Červenec 2018, autor: tito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Stači ked vymeniš vložku v plavaku a bude to ok. Zo spodu ide von ten šrob ale dosť na ho... ale niekedy aj ja dam dole komresor a ostane na hadicach vysieť kym vymenim kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tito Vloženo 3. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 JJ šroub je venku mesel jsem sundat kompresor, ale je to porod. Vložka se dá koupit jako díl?radši se ptám at vím co hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Vložku čeho? ak katu tak vo Frydku ak plavaku v nadrži tak hocikde v predajni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tito Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Kat mám novej za pěkny peníze. myslel jsem ten v nádrži. všude mají jen čerpadlo za 2700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0919087jmot-palivove-cerpadlo-mpi-motor-cn-22708.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tito Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Tak ted jsem zmatenej ještě víc. tohle je na felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 to je felicia octavia fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tito Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Jo takhle ted koukam na fotku celiho čerpadla a už to chapu vymeni se jen střeva a nemusi se kupovat celí s plovakem. Nějak my to v tom vedru nemysli. dék za ochptu a trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.