palces Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Uvazujem nad vyberom inerieru pri verzii style. Mate prosim niekto skusenost, ako v reale vypada bezova? Nespinia sa sedacky? Aky interier odporucate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Koupil jsem dobre O2 v bezovem interieru, chvilku jsem se s tim povozil a bylo to peklo...vsechno na tom bylo videt, ale nekdo, kdo nema treba deti muze byt spokojen . Navic tam byla imitace dreva na palubce a to se mi uz vubec nelibilo, ale opet ma kazdy jiny vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palces Vloženo 8. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Dakujem za postreh. Skusim pohladat, ten pripravok dodo. Poriadkumilovny som a deti nemame. Ale aj tak uvazujeme nad tym aku farbu vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
curious_george Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Mam bezovy latkovy v Kodiaqu a nic hrozne nepozorujem. Mame 2 male deti... Navyse s bezovym interierom je podla mna pocit v aute ovela lepsi, presvetlenejsi, opricky priestrannejsi... Porovnaval som obe verzie, bezovy jasne vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Béžový je opravdu elegantni, vzdušný. Za mně dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREC66 Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Béžový látkový je super oproti čiernemu, mám ho 2 roky a je stále v pohode 30000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.