Shaarky Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Seřízení tahel nestačí,je to sinchron.pro začátek trošku pomůže vyměnit olej.Taky jsem to dělal A predtim si mel problem take pouze se dvojkou nebo Ti zlobilo celkove? Ja prave uz olej menil a nepomohlo to. Respektive nechal jsem si to seridit {jen tak na oko}, pred tim zlobila i jednicka, ted jen dvojka a hlavne za studena...dokonce nekdy se stane (opet za studena), ze zaradim,ale rychlost tam neni...je to mrzute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ja to mam jiz od vyroby, takze opotrebovany synchron to v mem pripade asi nebude, jedine kdyz to montovali, tak ze by tam dali neco z vrakace. 1,6 75kW a dela to dvojka, jednicka jde radit celkove blbe! Nemoc benzinovych a sdi prevodovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ja to mam jiz od vyroby, takze opotrebovany synchron to v mem pripade asi nebude, jedine kdyz to montovali, tak ze by tam dali neco z vrakace. 1,6 75kW a dela to dvojka, jednicka jde radit celkove blbe! Nemoc benzinovych a sdi prevodovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Mozna je to kravina, ale zkousel jste nekdo davat prisadu do oleje do prevodovky pri takovychto problemech (napr. http://www.bishops-original.cz/index.php?p...&id_zb=32&od1=4) ? Cetl jsem sice o placebo efektu, ale otazka je, zda-li to nekdo zkusil a poznal rozdil. Je to levnejsi nez nova prevodovka. Nezacinejte pls. s flame , je to jen dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEDRO_007 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 A tu vůli sešteluješ jak pls.? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Mě to taky kope a koupil jsem jí fungl novou. Akorát je divný,že to kope jen při řazení nahoru z 1 na 2. Pokud dolů z 3 na 2 tak nic. Tak to určo není sinchronama. Až se to ohřeje tak je klid. Podle mě to je olejem,ale pokud tam nenalejete origo tak je to ještě horší!!!!!! Takže,řešení žádné. A nebo tam zkusit nalejt olej do 6tikvaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já si myslím, že to olejem nemůže být. Spíš to bude někde nechtěná vůle, která se ohřátím vymezí. Protože kdyby to bylo olejem, zlobila by i jednička a další kvalty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Vůlí to nebude ,tomu věř. A je pravda,že u 6 tikvaltu jsou sinchrony na 1 a 2 z úpně jinýho materiálu než zbytek. Jsou z molybdenu a kovu. A proto musí bejt v oleji nějaká příměs čehosi jinak se blbě řadí. Ale jestli nevěříš tak si vyměn v převodovce olej. I když dodržíš specifikaci a normu tak nemáš vůbec jistotu ,že ti to bude bezproblému řadit. Jistota je pouze v originál oleji. Alespon taková je moje zkušenost. Posuzuji podle Toyoty a Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.