Přejít na obsah

hůř jde řadit dvojka

Kony

Doporučené příspěvky

Seřízení tahel nestačí,je to sinchron.pro začátek trošku pomůže vyměnit olej.Taky jsem to dělal

A predtim si mel problem take pouze se dvojkou nebo Ti zlobilo celkove? Ja prave uz olej menil a nepomohlo to. Respektive nechal jsem si to seridit {jen tak na oko}, pred tim zlobila i jednicka, ted jen dvojka a hlavne za studena...dokonce nekdy se stane (opet za studena), ze zaradim,ale rychlost tam neni...je to mrzute. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Ja to mam jiz od vyroby, takze opotrebovany synchron to v mem pripade asi nebude, jedine kdyz to montovali, tak ze by tam dali neco z vrakace. 1,6 75kW a dela to dvojka, jednicka jde radit celkove blbe! Nemoc benzinovych a sdi prevodovek? :huh:

-_-

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Mozna je to kravina, ale zkousel jste nekdo davat prisadu do oleje do prevodovky pri takovychto problemech (napr. http://www.bishops-original.cz/index.php?p...&id_zb=32&od1=4) ? Cetl jsem sice o placebo efektu, ale otazka je, zda-li to nekdo zkusil a poznal rozdil. B) Je to levnejsi nez nova prevodovka. :D Nezacinejte pls. s flame :blbec: , je to jen dotaz.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Mě to taky kope a koupil jsem jí fungl novou. Akorát je divný,že to kope jen při řazení nahoru z 1 na 2. Pokud dolů z 3 na 2 tak nic. Tak to určo není sinchronama. Až se to ohřeje tak je klid.

Podle mě to je olejem,ale pokud tam nenalejete origo tak je to ještě horší!!!!!! Takže,řešení žádné. A nebo tam zkusit nalejt olej do 6tikvaltu.

Odkaz ke komentáři

Vůlí to nebude ,tomu věř. A je pravda,že u 6 tikvaltu jsou sinchrony na 1 a 2 z úpně jinýho materiálu než zbytek. Jsou z molybdenu a kovu.

A proto musí bejt v oleji nějaká příměs čehosi jinak se blbě řadí. Ale jestli nevěříš tak si vyměn v převodovce olej. I když dodržíš specifikaci a normu tak nemáš vůbec jistotu ,že ti to bude bezproblému řadit.

Jistota je pouze v originál oleji. Alespon taková je moje zkušenost. Posuzuji podle Toyoty a Škodovky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...