matesfox Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ahoj koupil jsem si supa 2 a všiml jsem si ze než jsem vyměnil olej že v diagnostice v centrální elektrice snímač hladiny oleje píše :" špatná kvalita oleje " když jsem olej vyměnil (50700 castrol) tak i po cca 2500-3000km je tam furt špatná kvalita oleje, ale množství oleje ukazuje dobře... myslíte že je potřeba jej vytáhnout a třeba vyčistit?? Díky:) a ještě jedna věc, jak zapnout abych na maxidotu viděl teplotu oleje? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 A když si olej vyměnil, resetoval jsi i interval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 19. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ano ,na 15tkm pomocí vcds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Funguje ti snimac otvorenia prednej kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 20. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.