JIRIK87 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Ahoj, moje octavia II 1.6TDI, 77KW, rv 2011 mě nechala viset na dálnici v praze. Autorizovaný servis přes diagnostiku zjisti 1 vadný vstřikovač, nicméně za výměnu chce obrovské peníze. Vím, že vstřiky není žádná levná záležitost, nicméně mohli by jste mi doporučit někoho v Praze (nejsem místní, jsem z Ostravy), kdo se v tom vyzná a dokázal by toto vyměnit levněji? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 V praze máš i garáž servis drahý. Buď to odtáhni do OV kde je spousta servisu co dělají repasy nebo si zaplat nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javurek Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Já jezdím tady. Na to že je v Praze to není zas tak drahé a vždycky tam na mě byli milí. Což se o jiných pražských servisech které jsem zažila většinou říct nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.