xHonzax Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Zdravím, nevím jestli to někde je, ale nenašel jsem nic konkretního, takže se zeptám, výměna spojky (lamela, přítlačák, ložisko) dělalo to následující- rozjezd s velkými vybracemi a záběr pedálu až u vrchu a cvakání-drnčení v převodovce, takže počítám že po problému jsme šli správně, ovšem po prvním nasazení opět dolů páč to klepalo-drnčelo pořád, takže výměna dvojložiska v převodovce, po znovu nasazení převodovky na motor, opět drnčí-cvaká z převodovky a jde to pořád z levé strany u řidiče ze strany převodovky tak jako před výměnama... takže otázka zní co s tím, nebo je to prostě škoda? díky za informaci Editováno: 1. Srpen 2018, autor: xHonzax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Napadají mě radiální, případně axiální vůle součástí, co mají co do činění se spojkou (vstupní křídel převodovky, spojkové kožisko, uložení spojkového kotouče na hřídeli...) a házivost spojkového kotouče a setrváku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHonzax Vloženo 1. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 no upřímně to zní jak "pošli to do šrotu" na první pohled, omakání, protočení nic nikde, ale v ruce těžko poznat, říkám celá spojka nová a převodovka s novým dvojložiskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Ne, naopak, žádnej šrot! I kdybys nakonec zjistil, že je ohnutá vstupní hřídel převodovky, tak, pokud to auto neni zrezlý, tak opravovat, opravovat, opravovat... Házivost ale zjistíš jen přesným měřením, na to ruka nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHonzax Vloženo 2. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 no to je jasný no, ale dělám to sám když mám chvilu a už mi to leze krkem, už jsem to rozdělal dvakrát a nemám kam to dát a poradit od koho osobně, když jsem se ptal tak každej kdo se k tomu dostal tak tvrdil že když to opravil bylo vše ok, takže přemýšlím co to bude dělat dál pokud to nechám byt, celý auto jsem si vyhrál a tohle mě už teda fakt dorazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.