JitkaM Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Zdravím. Zadní prostřední tříbodový pás minulý majitel uřízl a v servise na to koukaly, že si asi budu muset koupit celou sedačku, že to neviděli. Jde nějak vyměnit, jak se dá k němu dostat? Moc děkuju. Editováno: 6. Srpen 2018, autor: JitkaM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Nejjednodušší asi bude sehnat na vrakovišti zadní opěradlo,nebo, pokud je dělené,tak ten větší díl. Počítám,že ten předchozí majitel ten pás vytáhl ven a uřízl. Rozhodně stojí za pokus se po stejném opěradle podívat.Jen by se přendalo a bylo by opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 vzhledem k tomu, že existuje několik dekorů pozahů a že minimálně polovina fabií má dvoubodový pás, se to nebude shánět úplně jednoduše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 No nebo, nemá kastle přípravu i na dvoubodový pás? Že by se koupil z vrakoviště a jen přišrouboval? Já si dával do fábie sedačky z OII, měl jsem předtím dvoubodový a na nových sedačkách byl 3-bod taky uřízlý. Tak mám sedačky s původně 3bodovým pásem, ale jezdím s doubodovým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JitkaM Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Dvoubodovy pas mi tam právě dali a protoze v rodině mame dve fabie, tak vim, zem tam patri ten tribodovy. On tam je v operadle, ale asi se zasekl, tak ho byvaly majitel urizl a nechal to tak. Jsem na tyhle veci punťa a kdyz tam byl, tak ho tam chci. A prijde mi lepsi nez dvoubodovy. Novou sedacku se mi kupovat nechce, proto se ptam, jestli a jak by to slo vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.