Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ten by Plačkovi nechutnal [emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

To je jedno :D. Už jsem zaúkoloval manželku, malej ho dostane k svátku :kol-47:

to mě taky ne :-D 

No u vás mě to nepřekvapuje :t

Lepšia Škoda ako napr. Hyundai. Taká torta by letela aj cez zatvorené okno :lol:

• Autor

Přesně tak, do dortu s Hnůjem bych obtisknul podrážku a pověsil ho sousedovi na fasádu [emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

• Autor

Kdepak je Plačka? [emoji6] Před pár dny jsem zjistil, že můj famózní přední rámeček pod RGZ berou přední senzory. Zlobilo to roky, ale teď to bylo při každém řazení na jedničku a neutrál při popojizdeni. Myslel jsem roky, že to je vadný senzor a ono hovno. Sundal jsem rámeček a je klid. Budu to muset přilepit.

To jsou ty tvy tuzingovy ramecky v bile barve. Ted to frci, ma je i Stan. Chorvati skakali do silnice aby si to mohli vyfotit. Ted to sikmooky auto s temahle rameckama vypada jako nejnovejsi model od Bugatti. [emoji23]

• Autor

Já jsem to přilepil bílou lepící pastou od mladého z výtvarky, lepí s tím papírové čerty [emoji3] A bude klid

To Ti na slnku zachvíľu odpadne. To chce kvalitnejšiu obojstrannú pásku. 3M drží ako čert.

jedině mamut je můj kamarád. i záchodové prkýnko jsem s tím přidělával a 3 rokem mě drží.

Záchodové prkno sa snáď nelepí, iba ak ... :lol:

O politike sa tu nesmie, ale toto mi nedalo :lol:

Zahulíme, uvidíme :D

Hošani, chci se zeptat, jestli umí vaše OIII ovládání couvání s károu přes ovladač zrcátek, jako to umí Karoq, nebo Tiquan.

To by mělo být ono, ale nějak jsem se s tím ještě v reálu nesetkal. Resp.nikde jsem se nedočetl jaké modely tuto fci podporují a jestli je to závislé na nějaké výbavě.

Tak si zadej v konfigurátoru tažné a mělo by ti to vyskočit.

No mě jde spíš o to, že teď koukám pro OIII před FL a kdybych věděl že už to umí ale jen v nějaké spojitosti (např. s originálním tažným, nebo s park pilotem, automatickou převodovkou, atd.), tak bych poznal že to konkrétní kus umí. Ono ani nejde tak o mě, já s károu zaparkuju v pohodě, ale kvůli manželce bych to uvítal.

A hele Stringo nasbiral po elektrarnach uz dost tun zeleza do sberu, tak jde kupovat O3. [emoji23]

Tak nějak. Už je čas na změnu, ale v podstatě ještě nejsem rozhodnutý, jestli to bude OIII. Taky záleží na tom, za kolik prodám tu svou.

tak 20 000kč ne?

To si ji radši nechám a dojezdim než lehne na silnici... Podle cen co jsem koukal na netu je 100 000 - 130 000 Kč (záleží na stavu). Tak uvidíme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.