Srpen 26, 20187 r Autor Přesně tak, do dortu s Hnůjem bych obtisknul podrážku a pověsil ho sousedovi na fasádu [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 26, 20187 r Autor Kdepak je Plačka? [emoji6] Před pár dny jsem zjistil, že můj famózní přední rámeček pod RGZ berou přední senzory. Zlobilo to roky, ale teď to bylo při každém řazení na jedničku a neutrál při popojizdeni. Myslel jsem roky, že to je vadný senzor a ono hovno. Sundal jsem rámeček a je klid. Budu to muset přilepit.
Srpen 26, 20187 r To jsou ty tvy tuzingovy ramecky v bile barve. Ted to frci, ma je i Stan. Chorvati skakali do silnice aby si to mohli vyfotit. Ted to sikmooky auto s temahle rameckama vypada jako nejnovejsi model od Bugatti. [emoji23]
Srpen 27, 20187 r Autor Já jsem to přilepil bílou lepící pastou od mladého z výtvarky, lepí s tím papírové čerty [emoji3] A bude klid
Srpen 27, 20187 r To Ti na slnku zachvíľu odpadne. To chce kvalitnejšiu obojstrannú pásku. 3M drží ako čert.
Srpen 27, 20187 r jedině mamut je můj kamarád. i záchodové prkýnko jsem s tím přidělával a 3 rokem mě drží.
Září 1, 20187 r Hošani, chci se zeptat, jestli umí vaše OIII ovládání couvání s károu přes ovladač zrcátek, jako to umí Karoq, nebo Tiquan.
Září 1, 20187 r Na to je fc trailer asist. Pokud se nemýlím. http://www.auto.cz/nejvtipnejsi-reklama-parkovani-s-privesem-vytlemeny-kun-a-pak-se-objevil-tiguan-98361
Září 1, 20187 r To by mělo být ono, ale nějak jsem se s tím ještě v reálu nesetkal. Resp.nikde jsem se nedočetl jaké modely tuto fci podporují a jestli je to závislé na nějaké výbavě.
Září 2, 20187 r No mě jde spíš o to, že teď koukám pro OIII před FL a kdybych věděl že už to umí ale jen v nějaké spojitosti (např. s originálním tažným, nebo s park pilotem, automatickou převodovkou, atd.), tak bych poznal že to konkrétní kus umí. Ono ani nejde tak o mě, já s károu zaparkuju v pohodě, ale kvůli manželce bych to uvítal.
Září 2, 20187 r A hele Stringo nasbiral po elektrarnach uz dost tun zeleza do sberu, tak jde kupovat O3. [emoji23]
Září 2, 20187 r Tak nějak. Už je čas na změnu, ale v podstatě ještě nejsem rozhodnutý, jestli to bude OIII. Taky záleží na tom, za kolik prodám tu svou.
Září 2, 20187 r To si ji radši nechám a dojezdim než lehne na silnici... Podle cen co jsem koukal na netu je 100 000 - 130 000 Kč (záleží na stavu). Tak uvidíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.