Stringo Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Náklady na soukromé účely jsou minimum proti tomu, když si doma držíš (servisuješ a provozuješ) vlastní vůz. Jenom na běžném servisu a spotřebním zboží ušetříš raketu, nemluvě o amortizaci věci. PHM jsou nic proti tomu všemu, i když asi na soukromý km máš nějakou sazbu ve které je "něco" z výše uvedeného započteno, ale je to minimum oproti vlastnímu autu. Tak hlavně ať slouží, je to pěkný auto! 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Škoda že nemá motor. .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Taky je potřeba zaplatit výpalné. Ale když hidně jezdíš, tak se to oplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 My jsme na služební auta žádné "výpalné" neplatili, ale měli jsme vždy třeba 3-6 měsíců jenom, nikdy ne dlouhodobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Tak pokud jde o to výpalné, tak jde o to 1 % z ceny auta měsíčně, ne? Já to teda nestudoval do detailu, ale ve výsledku mi dává firma ještě 3 litry na tankování. Takže o to, co přijdu v "čistém" na výplatě, dorovná právě tankovací karta. Jinak motor... no, ono ani z nových aut si už dneska moc za těch 830 tisíc s DPH nevybereš, pokud chceš relativně prostorné auto. Ta 1.5 TSI na to moje popojíždění stačí. Stejně 75 % času trávím ve městě nebo na okresních cestách. A dálnice... no, stejně víc jak 90 na D1 stejně nejezdíš, protože nemáš kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 No vítám tě zpátky mezi Škodovkama ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 před 12 hodinami, Sabiza napsal: Vítám do klubu, a přidávám se škoda že nemá motor ? ale pořád lepší než chrochta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Dneska cca. 50 kilometrů a zatím je to živější než Passat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 To je jen syndrom nového povozu, za pár dní vystřízlivíš [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 To je možné, ovšem dneska při sednutí do Passáta, jsem byl takovej... no, Passat je pěkný auto, ale těch 9 let je tam znát. Je až s podivem, že se mi líbí maličkosti jako delší sedáky na sedačkách. Jako ty vole, bych nikdy nečekal, že řeknu takovou chválu na Škodovku, ale ten Superb je fakt dobrý auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Ona tě chvála přejde ale pravda je že pasat na supa nemá . Mě zítra čeká servis 60tis a to bude min jedna Motos jednotka. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Jsem zvědavej, jestli se s tím naučím jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 To je v pohodě když budeš chtít dám ti školení ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) taky dám Editováno: 3. Červen 2020, autor: kokta7 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Jenže vy dva jezdíte jako dobytci. Já se snažil jet dle eco ukazatelů. 9 km dálnice, zbytek okresky kolem baráku. Jako už začínám věřit Hrubisovi, kterej ve svým videu řekl, že ve městě budu jezdit za 10 litrů. Jsem zvědavej, jak to bude zvládat dálnice. V pátek s tím žena jede do Zlína do školy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Jaký dobytci ? Já to mám z německé dálnice když jsem pospíchal domu.? Když jsem týden půjčenou 1.4 tak jsem měl průměr 6,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Já jezdím s Hnůjdejem 1.4 T-GDi dlouhodobé za 8l/100km je fakt že na spotřebu nejezdím, ale nějak to taky nehonim. Ve městě 9l/100km, mimo 7l/100km a dálnice kupodivu 7,5l/100km (většinou limit na 150km/h tachometrových)...Podle ukazatelů nejezdím, za 1. o moc méně nejedu, protože turbo žere v záběru nízkých otáček stejně víc než v otáčkách a za 2. se mi nelíbí řadit v tak nízkých otáčkách, kurví se motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Já jsem vám to říkal, že nafta pod zátěží míň žere ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Včera jsem tahal novou ložnici za Passatem. Dvě skříně, postel, komoda, stůl, židle, matrace a další blbosti. Jel jsem za 10 litrů na sto. Takže kdybych jel Zetorem, jsem v tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 23 minutami, beuticek napsal: Já jsem vám to říkal, že nafta pod zátěží míň žere ? mě spotřeba nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Mě spotřeba naprosto vyhovuje umím s rodinou za 8,5 a když se pospíchá na spotřebu nekoukám . Servis 60tis a 3roky stáří auta je za mnou a 26tis Kč moto jednotka jak vyšitá a na autě je to znát za mě spokojenost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Holt nafta je nafta. Nikdy jsem ji nemusel a teď jsem za ní rád. Proč zbytečně vyhazovat prachy vejfukem? [emoji6] To je raději prožeru [emoji23][emoji1787] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 No vidíš kliente a já si pořídil ještě psa k dětem abych všechno neprožral ?a neprojezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 A ještě dneska krásný svezení v benzínu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Už se to ustálilo. Člověk si k tomu musí najít určitou cestu a nejezdit s tím jako naprostý ňouma. Už se s tím ve městě dostávám pod 7 litrů, takže jako s Passatem. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.