Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Stringo nechod ani do práce, protože tam děláš furt to podobné :-D Na záchod nechod taky, protože děláš opakovanou činnost také opakovaně 
To je trošku mimo mísu nemyslíš [emoji3]
Vloženo
Já sem za toho Dustera jezdí jich docela dost takže náhradní dílů bude asi dostatek. Ale dědek je vysazenej na francouze. 

RAV by mohla být dobrá koupě... Duster dělá dvoulitr?

Vloženo (editace)

Jde hodně o posez a zahradu máme na kopci takže v zimě 4×4 výhoda , na benzín ho neukecám celej život na kamionu, dědek tomu rozumí a pořád Šilhá po 6válu ale to sou samé hajtry chce max 100tis km na tacho.  Po víkendu ho beru po bazarech na kukačku ? 

Editováno: , autor: Barbossa
Vloženo

Ono jsou to všechno hajtry. Co třeba Ford Ranger? Koukal jsem na něho když jsem přemýšlel o jiném autě, ale mě se to nevyplatí s mým nájezdem do práce jezdit s takovým velkým autem.

Má to uzávěrky, vysoké to je i celkem pěkné, dělá se ve 2 i 4 místném provedení, motor pořádný co vydrží.

Vloženo

On děda je ještě mladík měsíc v důchodu ? horší a horší už to sním je a radši rum ?

Ford už na něj bude moc, mě se líbí pro něj ta toyota  ale netuším co ty jejich chrochtáci 

Vloženo

My máme Hiluxe, vyskákaná koza stejně jako Ranger. Chceme se toho zbavit, nejde s tím jezdit. Hnije nám to tady a nikdo s tím nechce jezdit. Tyhle vany jsou úplně na hovno. Vzadu místa na nohy jak ve Fabii a vozíš úplně zbytečně kisnu, navíc na listovych perech, což je opravdu utrpení. Dobrý tak pro myslivce, horaly a kluky s malým pérem [emoji38]

Vloženo

No než Hiluxe, to už snad radši Navaru, ale ten Ranger je celkem civilní auto a dá se sehnat za rozumné peníze. Pokud chce něco vysokého, s větším objemem, zároveň aby se s tím nestyděl zajet do města na nákup, myslím že to je dobrá volba.

Vloženo

5tis km rocne a Naftu a dvoulitr? [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji1787] Nene. [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ukecej ho na Yetiho kdyz si bude trvat na dvoulitr a dehet. ( vim, ode me to zni divne). A pokud opravdu nechce Skodu, tak se priklanim taky k tomu Dusteru, to se ovsem bude muset vzdat 2litra. Ale i ten 1.5 dci nejsou v tech autech spatne motory.

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...