Květen 26, 20205 r Autor Kšeftuje s rusákama benzín za 29 korun a nevšiml si, že je na benzince levnější [emoji23]
Květen 28, 20205 r klidně bych něco udělal ale kde? Klint je línej jezdit do Prahy, protože ho jinak ten jeho ropák zrujnuje :-) Upraveno Květen 28, 20205 r od kokta7
Květen 29, 20205 r Ty budeš taky benzínovej. Ony ani jiný auta z operáků nebudou, protože ty TDI začínaj být drahý
Květen 30, 20205 r Přesně. To každá. Já taky za těch 6 let přibral. Jsem byl krásný, vysportovaný a lehký. Teď mě neuveze ani TDI.
Květen 31, 20205 r Autor To každej, jenom Plačka hubne, pač do Varů dorazily zlé časy. Rusové odjíždí a tak nemá s kým kšeftovat. Papír do kopírky podražil a tak ho jedna práce neuživí. Manželka mu už zestárla a má už mezi mladými na ulici velkou konkurenci, nepomůže ani kožich z liškou za patnáct stovek. Holt doba je tam zlá. [emoji6]
Květen 31, 20205 r Autor Musel jsem ji přesunout na pozemek JZD Rudý záblesk, kvůli velkému zájmu účastníků [emoji23]
Červen 1, 20205 r Tak zadarmo. To soukromé užívání musím zaplatit, že jo. To mi Alenka ani Andrej neprominou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.