Červen 1, 20205 r Náklady na soukromé účely jsou minimum proti tomu, když si doma držíš (servisuješ a provozuješ) vlastní vůz. Jenom na běžném servisu a spotřebním zboží ušetříš raketu, nemluvě o amortizaci věci. PHM jsou nic proti tomu všemu, i když asi na soukromý km máš nějakou sazbu ve které je "něco" z výše uvedeného započteno, ale je to minimum oproti vlastnímu autu. Tak hlavně ať slouží, je to pěkný auto!
Červen 1, 20205 r My jsme na služební auta žádné "výpalné" neplatili, ale měli jsme vždy třeba 3-6 měsíců jenom, nikdy ne dlouhodobě...
Červen 1, 20205 r Tak pokud jde o to výpalné, tak jde o to 1 % z ceny auta měsíčně, ne? Já to teda nestudoval do detailu, ale ve výsledku mi dává firma ještě 3 litry na tankování. Takže o to, co přijdu v "čistém" na výplatě, dorovná právě tankovací karta. Jinak motor... no, ono ani z nových aut si už dneska moc za těch 830 tisíc s DPH nevybereš, pokud chceš relativně prostorné auto. Ta 1.5 TSI na to moje popojíždění stačí. Stejně 75 % času trávím ve městě nebo na okresních cestách. A dálnice... no, stejně víc jak 90 na D1 stejně nejezdíš, protože nemáš kde.
Červen 1, 20205 r před 12 hodinami, Sabiza napsal: Vítám do klubu, a přidávám se škoda že nemá motor ? ale pořád lepší než chrochta ?
Červen 2, 20205 r To je jen syndrom nového povozu, za pár dní vystřízlivíš [emoji23][emoji23][emoji23]
Červen 2, 20205 r To je možné, ovšem dneska při sednutí do Passáta, jsem byl takovej... no, Passat je pěkný auto, ale těch 9 let je tam znát. Je až s podivem, že se mi líbí maličkosti jako delší sedáky na sedačkách. Jako ty vole, bych nikdy nečekal, že řeknu takovou chválu na Škodovku, ale ten Superb je fakt dobrý auto.
Červen 2, 20205 r Ona tě chvála přejde ale pravda je že pasat na supa nemá . Mě zítra čeká servis 60tis a to bude min jedna Motos jednotka. ?
Červen 3, 20205 r Jenže vy dva jezdíte jako dobytci. Já se snažil jet dle eco ukazatelů. 9 km dálnice, zbytek okresky kolem baráku. Jako už začínám věřit Hrubisovi, kterej ve svým videu řekl, že ve městě budu jezdit za 10 litrů. Jsem zvědavej, jak to bude zvládat dálnice. V pátek s tím žena jede do Zlína do školy...
Červen 3, 20205 r Jaký dobytci ? Já to mám z německé dálnice když jsem pospíchal domu.? Když jsem týden půjčenou 1.4 tak jsem měl průměr 6,4.
Červen 3, 20205 r Já jezdím s Hnůjdejem 1.4 T-GDi dlouhodobé za 8l/100km je fakt že na spotřebu nejezdím, ale nějak to taky nehonim. Ve městě 9l/100km, mimo 7l/100km a dálnice kupodivu 7,5l/100km (většinou limit na 150km/h tachometrových)...Podle ukazatelů nejezdím, za 1. o moc méně nejedu, protože turbo žere v záběru nízkých otáček stejně víc než v otáčkách a za 2. se mi nelíbí řadit v tak nízkých otáčkách, kurví se motor...
Červen 3, 20205 r Včera jsem tahal novou ložnici za Passatem. Dvě skříně, postel, komoda, stůl, židle, matrace a další blbosti. Jel jsem za 10 litrů na sto. Takže kdybych jel Zetorem, jsem v tom stejně.
Červen 3, 20205 r před 23 minutami, beuticek napsal: Já jsem vám to říkal, že nafta pod zátěží míň žere ? mě spotřeba nevadí
Červen 3, 20205 r Mě spotřeba naprosto vyhovuje umím s rodinou za 8,5 a když se pospíchá na spotřebu nekoukám . Servis 60tis a 3roky stáří auta je za mnou a 26tis Kč moto jednotka jak vyšitá a na autě je to znát za mě spokojenost .
Červen 3, 20205 r Autor Holt nafta je nafta. Nikdy jsem ji nemusel a teď jsem za ní rád. Proč zbytečně vyhazovat prachy vejfukem? [emoji6] To je raději prožeru [emoji23][emoji1787]
Červen 4, 20205 r No vidíš kliente a já si pořídil ještě psa k dětem abych všechno neprožral ?a neprojezdil
Červen 5, 20205 r Už se to ustálilo. Člověk si k tomu musí najít určitou cestu a nejezdit s tím jako naprostý ňouma. Už se s tím ve městě dostávám pod 7 litrů, takže jako s Passatem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.