beuticek Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Možná je to jen samotný kus. Navíc tyhle motory hodně ožijou tankováním 100ky benzínu. Vyzkoušeno na našem 1.0 TSI v Karoqu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 U CITIGA ten benzín taky poznám, ale u tý 1,5 je to vcelku jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 já sem začal jako motosman jezdit ekologicky... čistím planetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 před 18 hodinami, beuticek napsal: Možná je to jen samotný kus. Navíc tyhle motory hodně ožijou tankováním 100ky benzínu. Vyzkoušeno na našem 1.0 TSI v Karoqu. Ožijou hlavně v rámci spotřeby. Jsem to jednu dobu tankoval a průměrná spotřeba šla nahoru, protože na to člověk více šlape, aby zjistil, jestli to fakt funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Neožije nic, tohle je zdechlý a zdechlý to zůstane. Utlumily to hoši emise....Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Ale hovno. Počkej na další sraz a ukážu ti, jak s tím jezdit. Seš jen starej dědek, kterej neumí šlápnout na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Ňojo, ňo, jenže tomuhle nepomůže ani farář s kropenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Tak nám to tu, přátelé, skomírá... 😱 Co je s váma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Asi založíme skupinu na Whatsapp, založím jí a pozvu vás všechny do ní. Bude to asi lepší, než chodit sem, pač mě taky nebaví přístup přes web prohlížeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Podařilo se snad všechny přizvat. Kromě Standy 2003 a Radiuse (možná ještě někdo....) Ideálně, kdyby si na mobil nainstalovali Whatsapp a já je přizvu.... Kdyby někdo ještě chtěl do skupiny, napište zde..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Pawouk by chtel. :-) Konecne si to udelal. Hlavne, ze jsem o tom tady psal uz pred mesicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Už to tam žije, i když mě osobně fórum nevadí, navíc jsem ani přes telefon nepoužíval ten tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Mně taky ne, chodím sem dál. Na WA je to teď masakr 😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Dyty brebto, stačí uložit tel. čísla a hnedle je přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Já si nestěžuju, jen konstatuju, že chození sem přes prohlížeč mi nevadí. Na WA dnes kolem 500 příspěvků, to byl ten masakr 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Třídění už započalo. Měkýši odpadají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Ahoj, taky všem přeju krásné Vánoce a pohodový rok 2021 🎄👍 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Je tu nějaký mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.