Clint Vloženo 25. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Ten by Plačkovi nechutnal [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 To je jedno . Už jsem zaúkoloval manželku, malej ho dostane k svátku . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 to mě taky ne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 No u vás mě to nepřekvapuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Lepšia Škoda ako napr. Hyundai. Taká torta by letela aj cez zatvorené okno 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Přesně tak, do dortu s Hnůjem bych obtisknul podrážku a pověsil ho sousedovi na fasádu [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Kdepak je Plačka? [emoji6] Před pár dny jsem zjistil, že můj famózní přední rámeček pod RGZ berou přední senzory. Zlobilo to roky, ale teď to bylo při každém řazení na jedničku a neutrál při popojizdeni. Myslel jsem roky, že to je vadný senzor a ono hovno. Sundal jsem rámeček a je klid. Budu to muset přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 To jsou ty tvy tuzingovy ramecky v bile barve. Ted to frci, ma je i Stan. Chorvati skakali do silnice aby si to mohli vyfotit. Ted to sikmooky auto s temahle rameckama vypada jako nejnovejsi model od Bugatti. [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Já jsem to přilepil bílou lepící pastou od mladého z výtvarky, lepí s tím papírové čerty [emoji3] A bude klid 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 To Ti na slnku zachvíľu odpadne. To chce kvalitnejšiu obojstrannú pásku. 3M drží ako čert. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 jedině mamut je můj kamarád. i záchodové prkýnko jsem s tím přidělával a 3 rokem mě drží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Záchodové prkno sa snáď nelepí, iba ak ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 O politike sa tu nesmie, ale toto mi nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Náčelník a jeho "dehet". 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Zahulíme, uvidíme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Hošani, chci se zeptat, jestli umí vaše OIII ovládání couvání s károu přes ovladač zrcátek, jako to umí Karoq, nebo Tiquan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Na to je fc trailer asist. Pokud se nemýlím. http://www.auto.cz/nejvtipnejsi-reklama-parkovani-s-privesem-vytlemeny-kun-a-pak-se-objevil-tiguan-98361 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 To by mělo být ono, ale nějak jsem se s tím ještě v reálu nesetkal. Resp.nikde jsem se nedočetl jaké modely tuto fci podporují a jestli je to závislé na nějaké výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Tak si zadej v konfigurátoru tažné a mělo by ti to vyskočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 No mě jde spíš o to, že teď koukám pro OIII před FL a kdybych věděl že už to umí ale jen v nějaké spojitosti (např. s originálním tažným, nebo s park pilotem, automatickou převodovkou, atd.), tak bych poznal že to konkrétní kus umí. Ono ani nejde tak o mě, já s károu zaparkuju v pohodě, ale kvůli manželce bych to uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 A hele Stringo nasbiral po elektrarnach uz dost tun zeleza do sberu, tak jde kupovat O3. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Tak nějak. Už je čas na změnu, ale v podstatě ještě nejsem rozhodnutý, jestli to bude OIII. Taky záleží na tom, za kolik prodám tu svou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 tak 20 000kč ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 To si ji radši nechám a dojezdim než lehne na silnici... Podle cen co jsem koukal na netu je 100 000 - 130 000 Kč (záleží na stavu). Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.