neonio Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 ahoj, V autě mám zesilovač a subwoofer. Všechno běželo pěkně a k zesilovači (Spectron SP-A4150) jsem si připojil zadní repro to chvilku běželo krásně, tak jsem si chtěl v rádiu upravit equlizér a pak to ztislo (subwoofer i zdaní repro). Zjistil jsem, že od baterie jde do zesilovače jen 3,8V a ztrácí se to u pojistky u baterie. Před pojistkou je tam 12V a po pojistce tam je jenom 3,8 V. Prý to je přechodový odpor, ale nevím jak se ho zbavit nebo to vrátit. Mám vyměnit pojistku? Zesilovač svítí, ale to prý je napajeno z REM, tam jsem naměřil 12V od radia. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Vyměň pojistku. Pokud to nepomůže, tak vyměň i pojistkové pouzdro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neonio Vloženo 13. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 (editace) Pojistka vypadá, že je dobrá. Zkusím ji vyměnit. Děkuji za typ Editováno: 14. Srpen 2018, autor: neonio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.