Publikováno Srpen 15, 20187 r Dodělával někdo dělicí síť do zavazadlového prostoru? Zajímalo by mě, jestli jsou ve střeše standardně úchyty a stačí vyměnit tapec stropu nebo jestli je jinak karoserie z výroby.
Srpen 16, 20187 r Podle manuálu se "jen" vrtají díry do stropnice a obložení kufru. Příprava v karoserii je, jen se do ní dodatečně našroubují "trny".
Srpen 22, 20187 r Mříž je 100% a jednu dobu bývala myslím na eshopu i vytahovací dělicí síť. Jinak montážní návod je u mříže zde //tak existuje protože u mříže je popis "Nelze používat současně s mimořádnou výbavou „síťová dělicí stěna“." //// číslo sítě je 5E9861691D Upraveno Srpen 22, 20187 r od LiveBomb
Srpen 26, 20187 r Taky ji mam, i kdyz nemam duvod pouzivat. Jen pozor, je tam zrada, ze se nenechaju sklapet obe operadla nezavisle. Je totiz naroubovana na jednom z nich (asi dvousedak), z cehoz plyne nemoznost nechat nahore jednosedak a sklopit dvousedak.
Srpen 26, 20187 r To je fakt, sklopit pouze dvousedák nelze. Ale zase úchyty jsou ve stropnici na dvou místech, takže při sklopení sedaček lze také vytáhnout síť. Občas to tak používám.
Srpen 28, 20187 r Autor Díky. Mi jde opravdu o tu síť. To sklápění vím, mám to tak u Superbu. V Octavii mi síť chybí, má tedy někdo ten návod?
Září 26, 20186 r Autor Nenašel by se někdo, kdo by mi ukázal návod na montáž té sítě? Auto bude min 2 roky doma, v kufru bude jezdit přepravka se psem, tak nemůže být zatažená roleta a síť by se hodila.
Prosinec 2, 20186 r je možné nechať hore aj jedno-sedak no je potrebné sklopiť najprv všetke tri otvoriť dvere pri dvoj-sedáku zatlačiť to železo so sieťou ako by von z auta následne zatlačiť naspať a ulala ... taktiež je veľmi jednoduché dať sieť aj dole .... Upraveno Prosinec 2, 20186 r od janoVT
Prosinec 11, 20186 r Kdyby měl někdo zájem, tak mám síť na prodej. Leží mi v garáži a nemám pro ni využití.
Prosinec 12, 20186 r Škodovka má sítě a mříže řešené simply stupid, buď se vrtá do karoserie nebo nejdou sklopit sedadla. Řešil jsem to kvůlivá psovi u Supa. Nakonec jsem nainstaloval mříž z Golfa. Ten to má řešeno tak, že po odklopení sedadel se mříž přišroubuje na dlouhé háky v místě, kde se sedačky při zaklapnutí zajistí. Sedačky fungují normálně a nic se nikam nevrtá. Sundat to jde za 3 minuty. V horní části to sedí na plastovém obložení vedle uchycení rolety kufru a pak se to opírá o C sloupek zevnivtř, vedle pevného skla v kufru. Je fakt, že v Supovi úplně nesedí ty horní opěrné body, ale na funkci živočicháře to vliv nemá. Nevýhoda je, že originál Golf mříž vyjde na 7200,-. Mám jednu volnou z prodaného Golfa, mohu nabídnout. Cenu bysme nějak vymysleli.
Červenec 1, 20196 r Zdravím, trošku zapadlé téma, ale nechci zakládat nové. Mám nové služební auto a nechal jsem si tam dát tuhle oddělovací roletku, ale netušil jsem, že je to takhle stupidně řešené. Každopádně dotaz je následující. I přes to, že to udělám v pořadí, že páčkou v kufru sklopím jednosedák a pak chcí sklopit dvousedadlo, tak se tak nestane. V podstatě jen vyskočí zajištění opěrky a musím dovnitř a dodělat to ručně. Ano, ta roletka je dost těžká a tak předpokládám, že je to tím, ale je to tak správně (že nemám tím pádem možnost z kufru všechno sklopit)? Trošku otravné teda... Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.