Delphin Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Dodělával někdo dělicí síť do zavazadlového prostoru? Zajímalo by mě, jestli jsou ve střeše standardně úchyty a stačí vyměnit tapec stropu nebo jestli je jinak karoserie z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Podle manuálu se "jen" vrtají díry do stropnice a obložení kufru. Příprava v karoserii je, jen se do ní dodatečně našroubují "trny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 20. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Díky. Dá se ten návod někde vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 (editace) Mříž je 100% a jednu dobu bývala myslím na eshopu i vytahovací dělicí síť. Jinak montážní návod je u mříže zde //tak existuje protože u mříže je popis "Nelze používat současně s mimořádnou výbavou „síťová dělicí stěna“." //// číslo sítě je 5E9861691D Editováno: 22. Srpen 2018, autor: LiveBomb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Ano, existuje, ja ju v aute mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Taky ji mam, i kdyz nemam duvod pouzivat. Jen pozor, je tam zrada, ze se nenechaju sklapet obe operadla nezavisle. Je totiz naroubovana na jednom z nich (asi dvousedak), z cehoz plyne nemoznost nechat nahore jednosedak a sklopit dvousedak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 To je fakt, sklopit pouze dvousedák nelze. Ale zase úchyty jsou ve stropnici na dvou místech, takže při sklopení sedaček lze také vytáhnout síť. Občas to tak používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Díky. Mi jde opravdu o tu síť. To sklápění vím, mám to tak u Superbu. V Octavii mi síť chybí, má tedy někdo ten návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 26. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Nenašel by se někdo, kdo by mi ukázal návod na montáž té sítě? Auto bude min 2 roky doma, v kufru bude jezdit přepravka se psem, tak nemůže být zatažená roleta a síť by se hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoVT Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) je možné nechať hore aj jedno-sedak no je potrebné sklopiť najprv všetke tri otvoriť dvere pri dvoj-sedáku zatlačiť to železo so sieťou ako by von z auta následne zatlačiť naspať a ulala ... taktiež je veľmi jednoduché dať sieť aj dole .... Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: janoVT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Kdyby měl někdo zájem, tak mám síť na prodej. Leží mi v garáži a nemám pro ni využití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Škodovka má sítě a mříže řešené simply stupid, buď se vrtá do karoserie nebo nejdou sklopit sedadla. Řešil jsem to kvůlivá psovi u Supa. Nakonec jsem nainstaloval mříž z Golfa. Ten to má řešeno tak, že po odklopení sedadel se mříž přišroubuje na dlouhé háky v místě, kde se sedačky při zaklapnutí zajistí. Sedačky fungují normálně a nic se nikam nevrtá. Sundat to jde za 3 minuty. V horní části to sedí na plastovém obložení vedle uchycení rolety kufru a pak se to opírá o C sloupek zevnivtř, vedle pevného skla v kufru. Je fakt, že v Supovi úplně nesedí ty horní opěrné body, ale na funkci živočicháře to vliv nemá. Nevýhoda je, že originál Golf mříž vyjde na 7200,-. Mám jednu volnou z prodaného Golfa, mohu nabídnout. Cenu bysme nějak vymysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Zdravím, trošku zapadlé téma, ale nechci zakládat nové. Mám nové služební auto a nechal jsem si tam dát tuhle oddělovací roletku, ale netušil jsem, že je to takhle stupidně řešené. Každopádně dotaz je následující. I přes to, že to udělám v pořadí, že páčkou v kufru sklopím jednosedák a pak chcí sklopit dvousedadlo, tak se tak nestane. V podstatě jen vyskočí zajištění opěrky a musím dovnitř a dodělat to ručně. Ano, ta roletka je dost těžká a tak předpokládám, že je to tím, ale je to tak správně (že nemám tím pádem možnost z kufru všechno sklopit)? Trošku otravné teda... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.