gany Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 (editace) Zdravim, uz mesic se mi pravidelne stava, ze kazdy rano nebo kdyz auto pul dne stoji, nastartuji na brnknuti a pak behem 2 sekund zacne motor klochtat a chcipne. Nastartuji znovu a uplne bez problemu vse v pohode bezi. Zaradim jednicku a jak pridavam plyn, citim ze se to dusi, necham to roztahnout, pak tam vrazim dvojku, taky se to zlehka dusi, vytocim to na dvojku na 3000 otáček a je klid. Zkousel jsem i tri plny nadrze V-Power na procisteni, i prisady do benzinu na cisteni striku atd. Nechapu proc se tak deje? Svicky sem vymenil i vzuchovy filtr, skrtici klapku dokonale vycistil i kdyz byla temer cista. Kdyby to bylo palivove cerpadlo, to by preci napodruhe nastartovani bez problemu nechytlo a motor by normalne si nepredl. Shrnu to...nastartuji, zacne se trepat celej motor jakoby ho neco dusilo a zdechne, nastartuji podruhe a pravidlo, chytne a jakoby nic. Pri rozjezdu mensi dusicka, ale jak vytocim motor, vse fachci. Nemate nekdo s tim zkusenosti??? Ty rozjezdy me tak netrapi, ale to chcipnuti motoru po prvnim nastartovani je psycho. Editováno: 27. Srpen 2018, autor: gany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kombajnek Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Měl jsem stejný problém. Změř tlak paliva, jak tam není 3 bar, tak vyměň čerpadlo. Já už mám po výměně čerpadla klid.moje dávalo 2.5 a po ránu dokonce 1 bar. Samozřejmě mám za sebou taky svíčky, filtry, vif v nádrži. Vyleštěnou klapku, adaptace klapky spodní. Ale až čerpadlo pomohlo. Nevěřil jsem, ale je to tak.Odesláno z mého MI 8 Lite pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.