milanfrolka Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ahoj na sedadle ridice me nevyhriva operadlo jen spodek sedak co zkontrolovat ? Nemel nekdo stejny problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Vyměnit dečku v opěradle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 28. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 (editace) Rikal jsem si zda to nemoze byt nekde v konektorech vyhrivaci decku jsem bral az tu posledni moznost ...stava sa to na superbech ze byva vadna ?uz to resil ? Editováno: 28. Srpen 2018, autor: milanfrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Můžeš prohlédnout jestli jsou všechny konektory ze spodu sedačky zapojené, ale ještě jsem se s tím nesetkal, že by to někdo nezapojil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 28. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Spis jsem chtel vedet ( kdyby to nekdo znal )ktete draty barvy nebo umisteni su od horniho vyhrivani abych mohl zmerit zda tam jde napeti pripadne okruh te decky abych si to mohl zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 28. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Posilam fotky konektoru sedaku kdyby me nekdo pomohl nasmerovat ktery je to nebo podle kabelu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Koukni sem: Je tam konektor z druhé strany?? Jinak už podle fotek je vidět práce kutila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.