Kristo82 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Ahoj, chtěl bych se zeptat mám OII 2008 1.9 Tdi před FL, jakou barvou vám svítí kontrolka Tempomatu ? Mně svítí oranžově (žlutě) kamarád má to samé auto ale FL (tedˇ přesně nevím rok) a svítí mu zeleně. Tempomat funguje dobře, vím je to prkotina ale je to moje první Octavia a mám jí chvilku, tak se seznamuji, (před tím jsem měl frantíka a ten měl Temp. - zeleně a omezovač - oranžově) A jestli jde nastavit aby jsem viděl rychlost i na maxi dotu, nevím, přijde mi to tak nějak nepraktické nastavovat tempomat podle budíku. Dík že mě hned neukamenujete je to moje první Škoda snad jsem trefil správnou sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 prirucku od auta nemas? predFL ma ine budiky ako FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Napr. mne nesviti vubec. V prvnich nekolika letech vyroby budiky kontrolu nerozsvicovaly... Mozna tam vubec nedavali LEDku, nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Take mam pred FL a sviti take oronzove. Kontrolku tempomatu myslim si maji 2007 a vys. Nastavit rychlost abys ji videl nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 30. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Ok díky, byl jsem mimo, tak trošku se zpožděním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.