Milan79 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Zdravím. Moja oktavka 1,9 tdi mi na studeno natočí a hneď zhasne. Potom startujem a po čase chytí. Vie mi niekto poradiť ako odstrániť tento problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fil Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Taky bych potřeboval s tímhle pomoc. Ale lidi na to neodpovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Nesvítí ti klíč ? Zkontrolovat IMO . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) Obvykle to dělá EGR ventil, když se zasekne v otevřené poloze. Jakmile motor chytne, jdou už do něj přes EGR jen výfukové plyny a tak během chvilky zase zhasne, protože nemá kyslík. Snadno si to otestuješ. Stačí odšroubovat tu trubku za EGRem a nechat foukat výfukové plyny do vzduchu místo do motoru. Editováno: 22. Říjen 2018, autor: Tonda-B 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robokop21 Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Dobrý den, mám ten stejný problém a chci se zeptat jak jste to vyřešili. (Octavia 2 2.0 tdi 2008 BMM) Nemůže to být palivové čerpadlo nebo žhaviče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.