Milan79 Vloženo 8. Říjen 2018 Vloženo 8. Říjen 2018 Zdravím. Moja oktavka 1,9 tdi mi na studeno natočí a hneď zhasne. Potom startujem a po čase chytí. Vie mi niekto poradiť ako odstrániť tento problém? Citovat
Roman Fil Vloženo 22. Říjen 2018 Vloženo 22. Říjen 2018 Taky bych potřeboval s tímhle pomoc. Ale lidi na to neodpovídá. Citovat
Tonda-B Vloženo 22. Říjen 2018 Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) Obvykle to dělá EGR ventil, když se zasekne v otevřené poloze. Jakmile motor chytne, jdou už do něj přes EGR jen výfukové plyny a tak během chvilky zase zhasne, protože nemá kyslík. Snadno si to otestuješ. Stačí odšroubovat tu trubku za EGRem a nechat foukat výfukové plyny do vzduchu místo do motoru. Editováno: 22. Říjen 2018, autor: Tonda-B 1 Citovat
Robokop21 Vloženo 30. Květen 2021 Vloženo 30. Květen 2021 Dobrý den, mám ten stejný problém a chci se zeptat jak jste to vyřešili. (Octavia 2 2.0 tdi 2008 BMM) Nemůže to být palivové čerpadlo nebo žhaviče? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.