Publikováno Říjen 19, 200618 r Aktivoval jsem vagem tog senzor, ale myslím si že se do fabky nedodával.Měří teplotu a hladinu oleje. Nicměně po nastartování mi pokaždé blikne 5x žlutá kontrolka oleje. Nebo se mýlím a některé verze ho mají?
Říjen 19, 200618 r Rekl bych, ze zluta kontrolka oleje blika prave proto, ze nema signal z toho senzoru...
Říjen 19, 200618 r ja ked som daval maksače tiež tam bol prikodovany a hneď že stop a tak, tak som ho odkodoval
Říjen 20, 200618 r Autor vag mi píše chybu toho senzoru. udajně tam nejde + napětí. to bude asi z výroby. musím se podívat do DP co a jak.
Říjen 21, 200618 r Jo,to mi psalo taky,zkrat na kostru a podobný věci.Zkus ho wagem deaktivovat,myslím,že je to kanál 39.
Říjen 28, 200618 r Aktivoval jsem vagem tog senzor, ale myslím si že se do fabky nedodával.Měří teplotu a hladinu oleje. Nicměně po nastartování mi pokaždé blikne 5x žlutá kontrolka oleje. Nebo se mýlím a některé verze ho mají? TOG senzor, neni to nahodou toto? http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...3&NodeId=100553
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.