Dalkan Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Zdravím. Pořídil jsem si Superb L&K a všiml si, že mi nesvítí světlo pod sedadlem spolujezdce. Po demontáži dotyčného světla, to vypadalo viz příloha. Při měření V před směrovou diodou (myslím, že je to ono) mi multimetr ukazoval 12V. Ale za ní jen 1 až 2,5V. Což může být důvod proč světlo nesvítí. Je to normální? Bohužel jsem neměl dostatek času na řádnou kontrolu druhého světla. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Chybí ti tam žárovka ... Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalkan Vloženo 24. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Chybí ti tam žárovka ... Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk Tu jsem vytáhl. Vlákno žárovky je neporušené a nesvítí ani led žárovky. Je ale pravdou, že napětí jsem měřil bez zapojené žárovky. Má to na měření vliv?Nejsem elektrikář, ale předpokládám, že napětí by mělo být stejné i za tou směrovou diodou. (Pokud to směrová dioda je)Že by tato byla špatná?Díky všem za reakce.Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Skús iné svetlo a máš záhadu vyriešenú. Je možné, že máš opačne otočenú diódu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Zdravím Občas mi nesvieti žiarovka pod nohami na vodičovej strane.Poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Kontakty, káble, žiarovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 začni výměnou žárovky , přihnutim kontaktů , koukni na nejbližší kabel spoj jestli to nepomuže je to někde dál = smiř se stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Zdá sa že bola na návšteve kuna, deka na kapote rozkúsaná,a už nesvieti ani svetlo pri popolníku , a PC hlási že mám skontrolovať stret. svetlo ,to preblikuje ako sa mu zachce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 No tak to nasere... A tak stačí málo : https://auto.idnes.cz/kuny-odpuzovacky-sprej-plasicka-doy-/autoservis.aspx?c=A171017_140120_automoto_taj Alebo https://m.heureka.cz/hledat/?h%5Bfraze%5D=sprej+proti+kunam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny74 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Už je nasprejovaný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukinis Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 U mě byl problém v kontaktu dioda světlo. Zapájeno na všech světlech i v pátých dvěřích a všechno svítí jak má. Předtím různě světla nesvítily nebo poblikávaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasDun Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Chci se zeptat. Řešil někdo světla z trojkového superbu je to výměna kus za kus. Díky moc. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.