hasici Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak od 19.10.2018 má Karoq nový ceník, kde je již model Karoq Scout. V tuto chvíli je v ceníku pouze verze s motorem 2.0 TDI 110 kW 4x4 s 6-stup. manuální převodovkou za 780.900 Kč vč. DPH. Dle informace od prodejce další motory budou do ceníku přibývat později. Je však prý možné je objednávat. Jedná se o motory: 1.5 TSI 110 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 785.900 Kč vč. DPH 2.0 TDI 110 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 830.900 Kč vč. DPH 2.0 TDI 140 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 895.900 Kč vč. DPH Co mě však zarazilo je, že dle ceníku není možné pro Scouta objednat elektricky nastavitelné sedadlo řidiče. Myslel jsem, že jde o chybu v ceníku, a tak jsem napsal do ŠKODY AUTO. A přišla odpověď, které se mi ani nechce věřit. Citovat Vážený pane, Do vozu KAROQ SCOUT elektricky nastavitelné sedadlo nejde objednat, nemáme informaci o tom že by se to mělo změnit. Děkujeme za pochopení, Nemá někdo nějaké lepší informace? Čekal jsem na benzin 4 x 4 s automatem od počátku a tohle by mě ani ve snu nenapadlo, je to dnes v podstatě standard (i když za příplatek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Skor zamrzi absencia 2 l tsi. Ale aj sedadlo zamrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 SCOUT se už objevil v konfigurátoru a skutečně možnost přidání el. ovládání sedadla řidiče tam není, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 28. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Tak se loučím s tématem KAROQ SCOUT. Objednám KAROQ STYLE 1.5 TSI 110 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou, tam elektricky nastavitelné sedadlo řidiče jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Pak napiš do vlákna o dodací lhůtě, za jak dlouho ti ho slíbili dodat. Čtyřkolka 1.5 TSI je v konfigurátoru nově, tak jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 jedna fotka Scoutu : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.