Publikováno Říjen 27, 20186 r Včera jsem měnil světla na Fabii (2005, Junior, 1.2HTP). Když jsem zkoušel, zda je vše v pořádku, tak jsem zjistil, že levé světlo (u řidiče) nesvítí, respektive svítí pouze dálkové. Směrovka, parkovačky a potkávačky nesvítí. Žárovky jsem kontroloval, všechyn jsou v pořádku, pojistky jsou také v pořádku. Jediné co mě napadá je problém v konektoru u světla. Napadá vás, co by to mohlo být ?
Říjen 27, 20186 r Řekl bych že je špatná kostra, pokud má světlo 2x žárovku H7 mělo by mít dvě kostry. Jednu pro dálku a druhou pro ostatní žárovky ve světle....
Říjen 27, 20186 r Čo je praktický nezmysel. Napríklad na koncové svetlá ide len jedna kostra , nie päť ...
Říjen 27, 20186 r Autor 1 hour ago, bunicek said: Řekl bych že je špatná kostra, pokud má světlo 2x žárovku H7 mělo by mít dvě kostry. Jednu pro dálku a druhou pro ostatní žárovky ve světle.... Vše jsem zkontroloval, všechno dotáhl, vypojil a zase zapojil a stále nic. Jsem v dělání s auty úplný zelenáč. Dělal jsem vše podle manuálu ale mohl jsem něco přehlédnout, nebo podělat. Napadlo mě zítra vymontovat to nové světlo, osadit tam to staré a vyzkoušet zda bude fungovat. Ovšem ta nová světla jsou fungl nová, takže si myslím že to světlem asi nebude. Máte někdo ještě nápad co bych měl zkontrolovat?
Říjen 27, 20186 r Dle schéma má jednu kostru pro dálku a parkovačku a druhou pro tlumené světlo a blinkr. Nicméně to neřeší problém proč svítí pouze dálka, protože v případě chybné kostry by alespoň svítila s dálkou parkovačka...
Říjen 28, 20186 r Autor Tak nakonec vše dobře dopadlo, chyba nebyla v konektoru, jednalo se o špatné kontakty u blinkru na světlometu (špatně osazené). Parkovačka a potkávačka při opakovaném zkoušení zajiskřila a vzdala to, takže se vyměnily obě a už to jelo. Díky všem za pomoc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.