dogie21 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Ahojte Mám Fabiu 2 a prestalo mi svietiť pravé predné stretávacie, obrysové a diaľkove svetlo. Pravá smerovka svieti. Žiarovky sú v poriadku, poistky taktiež. Na objímke H7 som nameral napätie 12V. Predpokladám, že je problém v kostre, ale neviem nájsť chybu. Poraďte prosím, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Pokud je na patici 12V svitit by to melo. Spina svetel spina zvlast pravou a levou stranu, to by mohla byt taky moznost. Zkusil jsi novou zarovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Na rozsvícení halogenky s velkým odběrem 12V samo o sobě nestačí, nicméně, tu obrysovku by to rozsvítit mělo. Měřil jsi to v přívodním konektoru, nebo na patici?. Kostření svazku bývá poblíž světlometu na nosníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogie21 Vloženo 1. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 (editace) Prepáč, zle som sa vyjadril. Na objímke nieje napätie. Ale keď premeriam cez baterku ukáže mi 12V. Editováno: 1. Listopad 2018, autor: dogie21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.