maruten1707 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Zdravím potreboval by som poradiť mám na Škode Roomster 2009 prasklé tesnenie dverí-vnútroné -šoférova strana, potreboval by som vedieť treba demontovať aj palubovku ak ho chcem vymeniť za nové ??? Lebo palubovka v určitej časti prekrýva tesnenie. vid foto-šípka na obrázku dakujem všetkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Těsnění jsem měnil, palubovku jsem nevyndaval. Těsnění tam okolo ní šlo našťouchat. Jestli si dobře pamatuju, tak jsem začal právě tím místem okolo palubovky, aby se mi s těsněním líp manipulovalo, dokud je volné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 16. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Ok diki snad sa to podarí aj mne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Ale ked sa to neprešmykne za palubovku tak stači uvolnoť tri šroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 17. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 diki moc, už som kludnejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.