Publikováno Listopad 18, 20186 r Zdarec borci, dokázal by někdo pomoct... sháním el. svazek z ŘJ do kabiny. Octavia 2015 2.0 TDI CRM 110 kw č. svazku 5E1 971 058 A. Pár vrakovišť jsem navštívil a zatím se nedaří sehnat...navštívil jsem i Škodovku a výroba svazku 37 tisíc... Díky za jakoukoliv pomoc!
Listopad 18, 20186 r El. svazky jsou celkově problém... Nové stojí ranec, na vrakárně se s tím nikdo nesere. Zkoušel jsi poptat výrobu u někoho zde na fóru? Ferda25, Cosby, Rolbař apod.? Možná by ti mohli pomoct, jsou to šikovní kluci.
Listopad 18, 20186 r Autor dneska jsem se zaregistroval.... tak zkouším. Díky za info, napišu klukum a zeptám se :-)
Listopad 19, 20186 r měnit celý svazek je velmi ošemetná věc, nikdy nevíš v jakém stavu bude ta náhrada, respektive, jak pečlivý byl někdo při demontáži. Také nemáš jistotu, že bude zcela identický. A hlavně je to zbytečně pracné. Proč ho chceš menit? Předpokládám, že máš problémy pouze z nějakou částí - svazek se dá opravit, částečně natahat nové dráty...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.