xhans69 Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 zdar,tak nám to aspon popiš,jak si to postavil,jak to funguje atd.JINAK MI STÁLE NECHODÍ UPOZORNĚNÍ NA ODPOVĚD!!!!!!!!!!!!! je to docela jednoduche vzal jsem lamaci nuz, ale dneska bych uz pouzil minicirkularku do mikrovrtacky vyriznul jsem do kazdeho dilu obdelnikovy otvor, sire plexiskla, na delce nezalezi, je to jen na tobe, ale pamatuj ze na jednom okraji bude ledka, takze to nedelej moc dlouhe paxem si uriznul 4ks plexi (v mem pripade 3mm tluste) trojuhelnikoveho tvaru nacpal to do vyriznutych otvoru, mel jsem je vyriznute tak akorat, takze jsem to nemusel lepit, drzelo to fest, ale stejne sem to pozichroval sekundovkou protoze k regulaci jasu se pouziva zmena sirky pulzu tak bylo zapotrebi pro zajisteni vetsi intenzity svetla udelat male abrakadabra vzal jsem proto 1ks diody(usmernovaci) 1ks elektrolytickeho kondenzatoru na 15V, kapacitu mam 47uF, cim das mensi kapacitu tim drive se ta ledka rozsviti a zhasne a cim ji das vetsi tim pomalejsi bude nabeh, ale zas dyl vydrzi svitit 1ks trimru 1k, protoze v gm jsou pozdra ca6 jenom na objednavku musel jsem vzit smd, ale tim lip pro me, protoze ho mam lip dostupny a muzu si tak jeste doregulovat intenzitu svetla 1ks bile led 5mm se svitivosti 16cd zapojil to dle pripojeneho obrazku a pripojil na draty od origo podsvetleni u ridice to byla brnkacka, mam tam velky konektor a tak nebyl problem udelat 2 dirky a protahnout jima ty draty (at to mam jako jeden celek, ktery se da odpojit) horsi to bylo u tech malych ovladacu, ty jsem rozebral a musel lehce upravit vnitrni kontakty DPS<>konektor. Protoze pri odklopeni dps, abych mohl udelat diru na draty se mi utrhly origo spojky. Ale nakonec to dopadlo dobre. Jsem s tim spokojeny. A DKx to videl taky a zdalo se ze se mu to libi, takze muze taky poreferovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 no fidiš uf to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 A DKx to videl taky a zdalo se ze se mu to libi, takze muze taky poreferovat JJ, má to udělaný hezky, řešení s kondíkem je chytré. Bohužel ačkoli jsme se sešli ve večerních hodinách, tak osvětlení u obchoďáku bylo přiliš silné, a tak jsem to v úplné tmě neviděl. octaviaman: Jen tak dotaz - kolik by musel mít kondík, aby to vydrželo svítit ještě tak minutu po vypnutí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 to se ptáš na špatné adrese sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Jsem hňup .. chtěl jsem oslovit xhans69 .. ale blbě to zkopíroval .. přitom mám přímo v ICQ "Hans" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Pri 3000uF (vic velkych kondu jsem doma nenasel) to vydrzelo svitit cca 10s pri odberu 15mA, potom sla intenzita rychle dolu a vydrzelo to jeste slabe svitit vic nez 5 minut, ale tohle by uz nebylo videt v aute. Pokud bys chtel aby to vydrzelo svitit jeste minutu, dalo by se to udelat jinak, ale musel by sis pritahnout stalych 12V, napriklad z dvernich jednotek komfortu. Jinak pokud by ti stacilo treba tech par sekund, tak pocitej s tim ze 1000uF kondik je valec 10mm v prumeru a 20mm na vysku Jinak to neosvetluje pulku auta jako vyburena ledka, ale osvetli to jenom to sikme pozadi za klikou. Dneska bych si to mozna udelal jeste jinak, dal bych to na vnejsi hranu plastu, tam kde se to ohyba ke dverim, aby to udelalo efektni pasek tesne kolem kliky Editováno: 3. leden 2007, autor: xhans69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Jsem hňup .. chtěl jsem oslovit xhans69 .. ale blbě to zkopíroval .. přitom mám přímo v ICQ "Hans" nic se neděje,jen jsem vlastně chtěl podotknout,že mě napadla myšlenka připojit to na klasický stmívač co se dodává zvlášt.Měl jsem ho kdysi ve favu stál 80 kč a stmíval asi po 25 sek. klasickou 15W sufitku.Nevím jak by to fungovalo,musel bych to prubnout,dále natahat kabely no a jsme u toho - v téhle zimě neé,takže na jaře ale pokud se tu objeví něco jednodušího tak na to dlabu.Nakonec když zhasnu světla,vypnu motor a vytáhnu klíček,tak se mi rozsvítí světlo v inter.tak bych to možná ani nedělal to pak nemá význam.No nevím volba bude na každém z nás.Tak zatím čago a přispívejte líbí se mi jak se to tu rozjelo,taky už potkávám i jiná auta s tímto doplnkem,zřejmě nás tu navštěvují.Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Jsem hňup .. chtěl jsem oslovit xhans69 .. ale blbě to zkopíroval .. přitom mám přímo v ICQ "Hans" nic se neděje,jen jsem vlastně chtěl podotknout,že mě napadla myšlenka připojit to na klasický stmívač co se dodává zvlášt.Měl jsem ho kdysi ve favu stál 80 kč a stmíval asi po 25 sek. klasickou 15W sufitku.Nevím jak by to fungovalo,musel bych to prubnout,dále natahat kabely no a jsme u toho - v téhle zimě neé,takže na jaře ale pokud se tu objeví něco jednodušího tak na to dlabu.Nakonec když zhasnu světla,vypnu motor a vytáhnu klíček,tak se mi rozsvítí světlo v inter.tak bych to možná ani nedělal to pak nemá význam.No nevím volba bude na každém z nás.Tak zatím čago a přispívejte líbí se mi jak se to tu rozjelo,taky už potkávám i jiná auta s tímto doplnkem,zřejmě nás tu navštěvují.Zdar. tak Sup to má nativně, žejo, takže to zase takové tajemství nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.