Dutch_CZ Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Ahoj, našel jsme přímo před motorem u chladičové stěny - viz foto - rozpojený konektor. Mám ho zapojit ? Od čeho to může být ? O2 scout 2.0FSI 2008. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Mozna od cidla otevrene kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Ano, je to od spinace otevreni kapoty. Pokud je cidlo odpojene, auto si mysli, ze je kapota zavrena... Tezko rict, proc ho nekdo odpojil. Mozna je cidlo vadne. Zapoj ho a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Naopak si myslim, pokud je cidlo odpojene, vozidlo predpoklada otevrenou kapotu. U nekterych vozidel tak jde vyradit SSS. Nevim jestli i tohle ma SSS. http://rnews.cz/trvala-deaktivace-starstop-snadno/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) A mas to vyzkousene na OII? Ja ano... Pokud je kapota otevrena, nejdou myslim zapnout sterace a dojde k resetovani mereni hladiny oleje. A takovych veci asi bude vic... I kdyby to cidlo fungovalo tak jak pises a sel by tim SSS deaktivovat, tak bych to timto zpusobem vazne nedelal. Editováno: 25. Listopad 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 25. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tak když jsem konektory spojil zpátky, tak začlo ukazovat při otevřené kapotě, že je otevřená, když jsem ji zavřel, tak to správně zhaslo, nevím tedy proč to předchozí majitel rozpojil, když to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Leda se ho zeptat, ja tipuji deaktivaci SSS, jestli to ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Ze by Octavia z roku 2008 mela start-stop? To se mi moc nezda. Myslim, ze ho davali az od MR2011 a to jeste jen do Green Line... @Dutch_CZ Nez jsi konektor zapojil, ukazovaly ti budiky otevrenou kapotu? Vsadil bych na to ze ne... Ja bych rekl, ze bud cidlo obcas blbne a tak ho proste predchozi majitel odpojil, nebo resil nejaky jiny problem, pri kterem se mu hodilo to ocidlo odpojit. Jak uz jsem psal, pri otevrene kapote nejdou zapnout sterace. Takze mohl napr. resit zarostly mechanizmus steracu (casta zavada Octavii) a cidlo si odpojil, aby je mohl zkouset bez zavirani kapoty. Editováno: 26. Listopad 2018, autor: LucasCZE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Pravda, zezacatku to asi mela jen auta urcena na vyvoz, jak pisou v tomhle oslavnem clanku z roku 2010, nemecky ridici koncernovych vozidel byli v te dobe se start stop systemem uz par let velmi spokojeni. http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1441-Zelena-auta/n2075-Anketa-Ridici-aut-se-start-stop-systemem-motoru-jsou-s-technickou-novinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 26. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Naštěstí O2 Start-stop nemá, zatím jsem to zapojil a nic zvláštního se neděje, tak uvidíme časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 V 25. 11. 2018 na 16:54, Dutch_CZ napsal: nevím tedy proč to předchozí majitel rozpojil, když to funguje. Při otevřené kapotě se nedá zmknout. Pokud jsi někdy vyndaval baterii, tak jsi určitě zjistil, že zabezpečení vozu bez proudu je poněkud komlikované. Tu kapotu ale stačí jen přivřít, možná to nevěděl, tak to odpojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Take mu to mohli odpojit v servisu kvuli nejakemu servisnimu zasahu a pak zapomenout zapojit, vlastnik vozidla o tom ani nemusel vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 A nebo to předchozí majitel udělal schválně a nyní se touto diskusí výborně baví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Napadá mi třeba situace, kdy je potřeba dobít baterku a zamknout auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 před 21 hodinami, Wittmann napsal: Při otevřené kapotě se nedá zamknout. Jeste to budu muset overit, ale jsem si celkem jisty, ze mne jde auto zamknout i s otevrenou kapotou. Neplati to jen pro auto s alarmem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 alarm nemám a nejde mi to (resp. nejde centrál), mám FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Aha, ja mam pred FL a central mi nefunguje jen kdyz jsou otevrene dvere ridice. Ostatni dvere ani kapota central neblokuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Potvrdzujem. Pred FL, ak idem vybrat a nabijat baterku, otvorim kapotu a zamknem dialkou auto , odpojim baterku a kapotu iba zavriem. Auto je uz zamknute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.