broukys Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Dobrý den, jsem bezradný a rád bych zkusil požádat o radu někoho zkušenějšího. Nikde nejsem schopný zjistit, kde je umístěný zadní reproduktor pro PDC (parkovací asistent) reproduktor PDC . V CB Auto mi řekli, že je v "B" sloupku za řidičem - což není pravda a platí to u Octavie 2. Jinde mi zase "poradili", že je na levé straně vzadu nad dveřmi... tam ovšem také nebyl. Už jsem dvakrát rozebral plasty v autě, něco málo poničil a pořád jsem to nenašel. Do třetice bych si rád nechal poradit od někoho, kdo ví, o čem vlastně mluví. Jedná se o Superb II Combi 2.0TDI 125kw CFGB manuál. Výroba 12/2010 - předfacelift, ale modelový rok již 2011. Výbava je Elegance s rádiem Bolero. Mám přední i zadní parkovací senzory bez možnosti automatického parkování. Zkoušel jsem si ještě poslechnout zvuk u jiného Superbu a přijde mi, že ten tón vychází někde z pravé strany v kufru. Předem děkuji za případné rady a přeji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 U superba pokud máš přední a zadní tak to vychází z reproduktorů rádia, stejně tak u octávky, ale je to jen v případě že máš přední i zadní. Proto si můžeš změnit jak ton tak hlasitost na přední i na zadní, když parkuješ dopředu, leze to z předních repráků, když dozadu, leze to ze zadních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broukys Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Ahoj, děkuji za odpověď, ale jsi si tím jistý? Protože jednak se prodává zvlášť reproduktor PDC viz odkaz co jsem dával v příspěvku předtím, a pak také mi diagnostika VCDS vypisuje kód chyby, který sedí právě pro reproduktor PDC. Plus přidám ještě odkaz na to, když si chceš koupit celou sadu a dodělat parkovací senzory link . Také jsou tam tyto dva reproduktory vidět. Tak právě už nevím, čemu věřit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Jenže to je sada na dodělání. Když koukbes na sadu dodělání jen předních, tam reprák není. Originál jsou podle mě do rádia, protože i přes rádio se dá ztišit a zesílit. Dokonce i u manželky fabie jsou ty zadní podle me přes rádio, kde se rovnou i zobrazuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) No neviem ci z reproduktorov radia. Podla mna je to zvlast, aj tuto to riesili. V tom poste a v tych nizsie je aj poloha zadneho reproduktora pre PDC - roof headliner, teda stropnica, pri antene podla vsetkeho. Tu je dielenska prirucka, je to tak, vid cislo 10. Editováno: 27. Listopad 2018, autor: mioa701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivantichy Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Teď jsem si to šel poslechnout, skutečně to jde někde z pravé strany kufru. Pokud jsi z Prahy, klidně si to přijď vyposlouchat. Mě se tam nechtělo lámat hlavu. Doslova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broukys Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) Tak mám zase o další dvě verze navíc. Měl jsem kousek svěšenou stropnici a uprostřed kde by měla být anténa (já nemám anténu jako ploutvičku vůbec) nebylo nic. Nemám GPS, handsfree ani TV tuner jestli to může mít taky vliv. Děkuji také za nabídku poslechnutí, ale už jsem se to pokoušel vyposlechnout několikrát i různě tlačit ručník na některá místa jestli to nezeslabím... Přijde mi, že je to vážně někde vpravo v kufru jakoby C sloupek... jenže tam jsem to neviděl... už vážně nevím. Editováno: 27. Listopad 2018, autor: broukys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Aha, tak já žil teda asi mylně v domění že to jde z repráků-. Nyní u B8 to ale z repráků jde určitě, mám senzory kolem dokola a uplně slyším jak se zvuk "točí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Moze sa ti to zdat, ale stale sa pouziva bzuciak pre PDC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Nevím jak Superb, ale třeba Audi to má pod plastem pod hranou okna v kufru na levé straně. Hledal bych tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Aha, ta beru všechny své mylné příspěvky zpět. Měl jsem za to, že v 21. století už to někdo umí pouštět do repráků :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broukys Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Je to smutné, ale já snad kvůli dílu za 350Kč, který má dva šrouby a přípojení... a který už mám stejně koupený doma... skončím nakonec ve Škodovce, protože to nemohu najít. Ptal jsem se ve dvou servisech a na Facebooku ve skupině se Superby... mám dokonce dílenskou příručku... copak se to nikomu kromě mě nerozbilo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) F3 - vzadu vpravo, C, resp. D stĺpik a pokiaľ viem, skrutky sa nepoužívajú, ale plastové nity. aspoň pre predný určite (ten je pri relé boxe, nad poistkami) Editováno: 29. Listopad 2018, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broukys Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Mockrát děkuji. V mé příručce pro Superba to ukazují někde nad oknem. Jestli to najdu tady jak píšeš, tak se snad dám na modlení. Každopádně dám vědět jak to dopadla - třeba se to jednou někomu bude hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) našiel som ešte pre O3. a tam to je vážne niekde pod stropom edit: asi vážne bude hore. aj podľa online ETKA (S3, 2016) Editováno: 29. Listopad 2018, autor: wirer doplnenie, ETKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broukys Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) Přesně to co jsi poslal, že je pro O3, tak tento naprosto stejný obrázek jsem měl v příručce pro Superba II. V Octavii 2 předfacelift, je to prý pro změnu v levém B sloupku za řidičem. Alespoň to tvrdil servis a i já, když jsem to u přítelkyně O2 zkoušel, tak to z téhle pozice vážně slyším. Nerozumím tomu, proč to dělají takhle složitě. Evidentně ani autorizovaný servis z toho není uplně moudrý. Ten obrázek co jsi poslal prve je určitě ze Superbu 2? :D Jestli to potřetí rozmontujeme a nic, tak mi praskne hlava :D Editováno: 29. Listopad 2018, autor: broukys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 prvý bol F3, druhý O3, tretí z ETKA je S3. pri všetkých más písané. akosi som si neuvedomil, že sme v téme S2 teda do tretice, či štvorice. obrázok z DP pre S2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 To je napínavý jak detektivka.... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Ja by som to neriesil. Auto do garaze/podzemneho parkoviska, DP a uz by bolo rozobrate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Zdravím,chtěl bych nahradit reproduktorek parkovacího asistenta "škodováckým" ale nikde jsem nenašel jak je osazena polarita pinů u reproduktorku.Konektory na kablík nebude problém sehnat..Díky moc.Pište třeba i na standa.texas@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 (editace) Tak jsem chtěl "nahradit" stávající "bzučák" u asistenta https://www.parkujeme.cz/.../777-parkovaci-asistent-pbs-41 který "pípal" ale zřejmě tento škodovácký není ta správná volba.Po zapojení jen cvaká.Je to v pořádku?Je to asi jen reproduktorek a určen pro škodovky..Původní obr.č1 škoda obr.č.2 Děkuji Editováno: 3. Prosinec 2020, autor: texas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gambller Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Zdravím. Jelikož každý jen hledá a potom uz nenapíše kde to je posílám foto ze supa2 2010 limusina. Je umístěn u antény ale musí se nahmatat rukou. Mělo to jen anténu ne žraloka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.