alpako Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Zdravím po několika letech znovu na tomto fóru :-) Mám dotaz. Dostal jsem na Fabii I combi r.v. 2002 příčné nosníky na střechu, které se mají uchytit do okapního žlábku. Uchycují se do určených poloh po vyjmutí jakýchsi záslepek v plastovém krytu okapního žlábku. S překvapením jsem ale zjistil, že tam žádné krytky nemám a celý plastový kryt (lišta) je v kuse. Koukal jsem na jiné Fábky a některé tam ty krytky mají jiné ne. Poraďte co s tím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Combi nikdy nemělo ty zámky ve střeše jen krátký fabie a taky ne všechny. Buď přidělat hagusy což je drahý nebo příčníky pod lištu. Mám Hakr a každý rok jezdím Chorvatsko s širokou rakví a OK. Dokonce se mi zdá že je nižší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Karle díky za tip. Tak to budu muset ty příčníky vrátit a koupit jiný :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 V 29. 11. 2018 na 17:06, Karel z HK napsal: Combi nikdy nemělo ty zámky ve střeše jen krátký fabie a taky ne všechny. Buď přidělat hagusy což je drahý nebo příčníky pod lištu. Mám Hakr a každý rok jezdím Chorvatsko s širokou rakví a OK. Dokonce se mi zdá že je nižší spotřeba. ahoj, měl bych hagusy pro Fabku combi jedničkovou kdybys chtěl, ale nejsou tam všechny krytky, musel bych mrknout co chybí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 26. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Díky za nabídku ale už mám koupeny příčníky na holou střechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.