martin2103 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Na servise mi nasli unik oleja z pomocnej,uhlovje prevodovky, snad to pisem spravne. uni je tu : Aka je narocnost vymeny tesnenia a veci okolo toho ? Vraj nemaju v tom servise na to pripravok alebo co . V inom servise vraj opravovali a dodrbali opravu ze po 4,000 km to odislo uplne cele(kaput) . Chlapik mi radí zohnat pouzitu uplne inu , vraj origo stoji 2,500€ co sa mi nezda , ked na skodadiley som nasiel za cca 850€ . Riesim to este len par dní tak skusim ci sa stym niekto nestretol . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 určite tečie cez to gufero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2103 Vloženo 8. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Vraj áno, Cez tyzden este skocim do ineho servisu , nech sa nato pozrie , aby som mal istotu . Vravel ze tam nejaky velky moment treba na dotiahnutie ci co . Fakt som zvedavy, co v inom servise povedia :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.