Publikováno Prosinec 9, 20186 r Zdravim Mam problem, uz asi tyzden mi neostrekuje predne a ani zadne sklo. Letnu zmes uz v nadrzke nemam, nalial som tam zimnu. Takze v tom problem nevidim. Viete niako poradit co s tym ?
Prosinec 9, 20186 r Počuješ motorček ostrekovača? Ak nie, skontroluj poistky. Ak motorček hučí, potom pravdepodobne budeš mať niekde dieru v hadičkách alebo zamrznutú vodu. Sleduj, či ti niekde voda neuniká. Sme akurát včera riešili v mojom aute, zamrznutá voda roztiahla spojky a tým pádom aj po roztopení a naliati zimnej zmesi voda unikala cez roztiahnutú spojku mimo hadičku.
Prosinec 9, 20186 r Pravděpodobně špatný, nefunkční motor ostřikovačů (jeden pro obě skla, přepíná se směr otáčení (polarita)). Buď netěsní (směs vytíká), nebo nejede vůbec. Ještě je možnost, že se někde rozpojilo vedení - tohle mi udělali chytráci při výměně skla; všechna směs valila pod auto.
Prosinec 11, 20186 r S největší ppstí pojistka. Stává se i, že de čerpadýlko mrazem s vodou rozpůlí (po nalití vody by tekla pod auto). Stačí ho pak scvaknout dohromady. netěsná hadička je fajn. Pak je parádní si toho hodně vystříkat do interiéru.
Prosinec 11, 20186 r Ak sa ukáže, že sa jedná o výrobnú chybu, potom to máš v rámci záruky zadarmo. Ak bude niečo poškodené kvôli zamrznutej vode z ostrekovačov, zaplatíš si to sám.
Prosinec 11, 20186 r před 2 hodinami, radeonko napsal: Ked je auto este v zaruke spravia mi to v Skodovke zadarmo ? Najdi v čem je problém a sprav si to sám.... Hlavně to nechej rozmrznout a buď se netočí čerpadlo nebo je někde díra. Zkontriloval's tu pojistku? Když zastavíš čerpadlo ledem, snadno praskne Upraveno Prosinec 11, 20186 r od Clerfayt
Leden 13, 20196 r Autor Opravene Bol som v Skodovke a platil som 18 centov za poistku :) Upraveno Leden 13, 20196 r od radeonko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.