Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Len pre zaujimavost:

po reklamovanej vymene cvrlikajuceho klimakompresoru Sanden za tichsi Denso som neskor pri vymene kolies zistil,

ze plastove oblozenie laveho predneho blatnika je uplne nespravne namontovane: nesedel prekryv ani presna poloha plastov,

pricom dochadzalo aj k deformacii toho krytu. sposobili to zrejme prave pri vymene kopresora, ked musel ist dole cely naraznik a s tymto dielom.

Problem som si vyriesil sam v garazi, lebo toto znovu reklamovat sa mi nechcelo.

Otazka znie: Je autorizovany znackovy servis SA lepsi a kvalitnejsi ako nejaky obycajny niekde v stodole?

Alebo len drahsi? Da sa im plne doverovat pri udrzbe alebo oprave, ked nezvladnu banalitu ako je spravne namontovanie plastoveho krytu blatnika?

Vloženo

Ja mám skúsenosť s troma značkovými servismi a iba jeden bol OK.

Prvý, ďas a hrôza dačo reklamovať.

Druhý, pri oprave nárazníka a svetla zlomili vnútorné plastové obloženie, samozrejme výhovorka že to oni nie :) taktiež chýbajúce skrutky a nesprávne založené plasty.

Tretí super nič som neodhalil, a reklamácia vyriešená.

Tvrdím jedno treba si nájsť servis čo vie robiť a kašlať na fušerov aj keď značkových...

Vloženo

myslel som, ze prave v znackovom servise maju aj po skonceni opravy nejaku viacnasobnu kontrolu, pri ktorej by takato nezrovnalost nepresla, zjavne na to uplne kaslu.

Vloženo (editace)

Znackovy servis, nedotazeny sroub u plastu v podbehu predniho kola, zpusoboval klepani.

Plasty pod prednim naraznikem spatne nasazene (sundane asi  z duvodu pristupu k olejovemu filtru), po predchozim servise kdy jsem jeste nebyl majitel jeden sroub chybel.

Editováno: , autor: zwan
Vloženo (editace)

jedno tvrdim autorizovany servis je jedna banda!!!!! uzil som si s nimi svoje a + importer SAS no hnus nevedia vymenit kladky na rozvodoch musim si to na vlastne naklady povymienat no hanba a auto v zaruke.Ja robim veduceho vo farbach a ja by som si nedovolil takto ludi odpalovat.

Editováno: , autor: indyjones8379
Vloženo (editace)

Noooo pokud si odmyslim premrstene ceny ND tak cena prace je temer stejna jako u kvalitniho neznackoveho AS (nemyslim graznika ktery neodvadi DPH).

Znackovy AS  ma o klienty postarano nebot tam musite kvuli zaruky, ovsem i zde pokud nebudu spokojen muzu jet jinde.

Pokud praci zpacka neznackovy AS  lidi ho pomluvej a ma smulu.

Proti tomu znackovy AS zna postupy a ma (mel by mit) patricne naradi.

Neznackovy AS vam asi neprovede update FW když AS vyda update ?

Schudnou cestou je znackovy AS a donest vlastní ND.

U mne jeden AS odmit ikdyz auto bylo davno po zaruce, další s tim nemel problém.

Zaplatil jsem pouze praci.

Nehlede na radne vedenou servisni historii která se bude hodit při prodeji….

Zaver : nic není cernobile…..

Editováno: , autor: zwan

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...