Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj mám tento zvuk viz video, nemá na to vliv zařazená rychlost ani jestli je motor v tahu nebo ne. Začne to tak od 60 - 70 kmh. Zajímavé je že nic nikde není volné. Pod autem všechny požární stěny, odhlučnění atd všechno drží jak má.  V motorovém prostoru taky vše drží. Ten zvuk je fakt hroznej... Nemá někdo nápad co ještě vyzkoušet?

Vloženo (editace)

Hmm podobný pazvuk mám teď v zimě od těch kulatých výdechů ventilace... akorát to mám oproti tomuto opravdu slyšitelně jen lehce a po prohřátí celého interiéru to zmizí. Známí měl podobný problém v Octě a nakonec mu museli celou palubovku sundat a vystříkat nějakou pěnou. Já bych se zkusil zaměřit na ty výdechy a pak už nezbývá nic jiného, než rozebrat palubovku a buď to někde vyleze samo, nebo doufat, že při nandání zpátky to bude ok...

Určitě bych první navštívil servis, náhoda je blbec a třeba na to přijdou snažší cestou :)

Editováno: , autor: luky.daniel
Vloženo

Jel sem 350km po dálnici topení na plno v autě hic a stejně to dělalo vesele dál... Servis nechám až na konec jako nutné zlo. Dělám vše doma tak bych na to přišel rád sám :D Takže asi palubovka dole to vypadá...

Vloženo

Nám to dělá tenhle zvuk občas taky. Zatím jsem nevysledoval za jakých podmínek to dělá. Co takhle špatně nalepené přední sklo? Kabel od výškového repráku? Špatně se to lokalizuje. Zaměřím se na to a kdyžtak se ozvu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...