WHITE-CZ Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Ahoj mám tento zvuk viz video, nemá na to vliv zařazená rychlost ani jestli je motor v tahu nebo ne. Začne to tak od 60 - 70 kmh. Zajímavé je že nic nikde není volné. Pod autem všechny požární stěny, odhlučnění atd všechno drží jak má. V motorovém prostoru taky vše drží. Ten zvuk je fakt hroznej... Nemá někdo nápad co ještě vyzkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Hmm podobný pazvuk mám teď v zimě od těch kulatých výdechů ventilace... akorát to mám oproti tomuto opravdu slyšitelně jen lehce a po prohřátí celého interiéru to zmizí. Známí měl podobný problém v Octě a nakonec mu museli celou palubovku sundat a vystříkat nějakou pěnou. Já bych se zkusil zaměřit na ty výdechy a pak už nezbývá nic jiného, než rozebrat palubovku a buď to někde vyleze samo, nebo doufat, že při nandání zpátky to bude ok... Určitě bych první navštívil servis, náhoda je blbec a třeba na to přijdou snažší cestou :) Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: luky.daniel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 10. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Jel sem 350km po dálnici topení na plno v autě hic a stejně to dělalo vesele dál... Servis nechám až na konec jako nutné zlo. Dělám vše doma tak bych na to přišel rád sám :D Takže asi palubovka dole to vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Nemáš volně položen v přihrádce nějaký předmět anebo by to mohl být povolený šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Když teda zatlačíš na palubovku tak to dělá dál? Pokud jo, rozebral bych část a podíval se po nějakém káblíku apod. Často něco podobného to dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 11. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Zkoušel jsem na palubovku i bouchat a bez změny tónu. Zajimavé je že když pustím plyn tak to pořád dělá ale jak rychlost klesne pod 60 kmh tak to přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Co takhle přední boční stahovací okna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 14. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Tak sem zkoušel okno za jízdy i pootevřít, různě přitlačit atd atd a tím to není. Zvuk se nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Nám to dělá tenhle zvuk občas taky. Zatím jsem nevysledoval za jakých podmínek to dělá. Co takhle špatně nalepené přední sklo? Kabel od výškového repráku? Špatně se to lokalizuje. Zaměřím se na to a kdyžtak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 17. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Opraveno, brutální ránou pěstí do palubky. Prostě ve 120kmh rychlosti na dálnici mě ruply nervy a byla to taková rána že by to zabilo i slona........ A je ticho :-) 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.