twix2v1 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Caute dal som si na zadne okna vratanie toho kufroveho nalepit folie. A zistil som ze my tym padom prestalo stmavovat vecer spatne zrkadla. Da sa nejako nastavit cez diagnostiku cistlivost svetelneho senzoru v spatnom zrkadle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Mám taky navíc folie a ničeho jsem si nevšiml že by nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Pri folii s nizsou priepustnostou na zadnom skle je hodne opozdena reakcia stmavovania. Mam 85% zatmavenie. Tiez by ma zaujimalo ako by to slo vylepsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 (editace) Odstrániť alebo vymeniť fóliu ( s vyššou priepustnosťou svetla ), na zadnom skle. Editováno: 11. Prosinec 2018, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 alebo ako niekto písal na facebooku, skúsiť nalepiť kúsok fólie na senzor z prednej strany zrkadla. tým by sa mal vyrovnať rozdiel pri osvetlení zozadu/zpredu. ale overiť to nemám ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Skusim a dam vediet :) Diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milo13 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Na zadne okno sa folia nedáva:!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Já mám folie na bočních sklech a na zadním o něco světlejší a funguje mi to pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 před 8 hodinami, Milo13 napsal: Na zadne okno sa folia nedáva:!!!! Proč by se tam nedávala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 V 11. 12. 2018 na 12:07, DavidSK napsal: Odstrániť alebo vymeniť fóliu ( s vyššou priepustnosťou svetla ), na zadnom skle. Přesně tak. Stačí na zadním skle nemít úplně tu nejtmavší a funguje to., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUBOS1986 Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Zdravim.ja folie nemam a prestalo to fungovat uz ani ta dioda poriadne nesvieti na stredovom zrkadle zeby senzor odchadzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.