Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno
Citovat

Již standardně dodávaný podvozek dodává novému vozu ŠKODA SCALA velmi jisté a dynamické jízdní vlastnosti. Ještě více možností individualizace a sportovního charakteru umožňuje nový, na přání dostupný systém Sport Chassis Control. Podvozek, který je o 15 mm nižší, nabízí kromě režimu Normal také režim Sport s tužší charakteristikou tlumičů, které jsou elektronicky ovládané ventilem. To umožňuje sportovnější jízdu a intenzivnější kontakt s vozovkou. Řidič může přepínat obě nastavení v menu volby jízdního režimu Driving Mode Select, která je dodávána společně se systémem Sport Chassis Control. Volba jízdního režimu Driving Mode Select také ovlivňuje reakci volantu, motoru a převodovky a umožňuje přepínání čtyř režimůNormal, Sport, Eco a Individual.

Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude...

hlavně, do jaké výbavy se bude moct objednat. aby to nebylo jen ve verzi RS :-(

Zadna RS nebude. Aspon ne v prvni fazi.

Za me je to jeden z jasnych prvku, ktere bych objednal.

prozatím bude pouze pro výbavu Style

• 10 měsíců později...
V 19. 12. 2018 na 20:00, admin napsal:

Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude...

No, není to nic moc... příčné nerovnosti to vůbec nedává a při každém i menším kanálu ve městě i v malé rychlosti následuje rána až k dorazu s nepříjemným  pocitem , že upadne kolo a odejde geometrie! Mám od nova i trojkovou octávku  a ta to nedělá, je o hodně komfortnější71374139_2977754705584293_44004970476444 :(

• 3 měsíce později...

Je ten podvozek standartně aktivní i v režimu normal? 

Myslím jestli se to chová jako DCC v Superbu nebo Octávě, nebo to jen tupě přiškrtí přepouštěcí ventily na tlumičích v režimu sport a povolí v režimu normal.

Díky za info??

Podvozek jen tupě přiškrtí přepouštěcí ventily. :) Ale podle mě je rozdíl dobře citelný.

Díky za odpověď ? Je to ale škoda, tudíž pro mě asi zbytečné...

• 2 roky později...

Rozmyslam o kupe scaly monte carlo.Jednou z vybavy rozmyslam o tomto podvozku.Laka ma to znizenie tych 15mm.Bol som sa s variantou tento podvozok a 17 zviest a javilo sa to vpoho.Co ale 18tka,ma niekto skusenost?Pripadne....je riziko do buducna,ze sa jedna o nakladnu zalezitost,oproti beznym tlmicom?

Upraveno od Patrik1971

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.