klikk Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj.Mám doma ohřívač vody do auta na 220V a chtěl bych ho namontovat do své octavie s motorem 1,6 75kW rok 2000. Ptal jsem se předběžně v servisu a tam mi řekli že to je velký problém. Jsou tam jakési elektrické ventily, které se musí nějak zapojit, ale nic víc mi ktomu neřekli. Já si představoval že to připojím někam mezi vývod z bloku motoru a přívod k motoru, někam mezi chladič a blok. Přidám elektrickou vodní pumpu co to bude honit přes motor a ráno to půlhodinu před odjezdem zapnu aby se motor pořádně prohřál. Už se těším jak ráno polezu do vyhřátého auta. Poradíte kam to dát aby to fungovalo. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Sice neporadím, ale něco takového bych taky uvítal. Kde se to dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klikk Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Sice neporadím, ale něco takového bych taky uvítal. Kde se to dá sehnat? dostal jsem to jako dárek, ale zkusím zjistit výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Už se to tu řešilo . sice to mam v TDI, ale něco si počtěte http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=p%F8edeh%F8ev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.