Mysty Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 (editace) Dobrý den, chci se zeptat, mohu do 1 octavie s motorem 1,6i 74kw AKL, rok 2001 tankovat palivo z Benziny s označením VERVA100? Jaký na to máte názor? Nechci to kvůli zvýšení výkonu, to rozhodně ne, ale jde mi hlavně o tu mazací a čistící složku. Už jsem tohle téma hledal, proseděl jsem skoro půl dne u PC, 80% lidí to doporučuje - čistí, maže atd, 20% lidí tvrdí, že je to blbost - zapaluje to ventily a je to zbytečné. Děkuji za názory! :) Editováno: 5. leden 2019, autor: Mysty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Osobně bych tam lil N95 a přidával VIF benzin aditiv. Vyjde to levněji, nemusíš hledat zrovna Benzinu a víš, kolik si tam toho aditiva naleješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mysty Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Taky jsem přemýšlel, spíš mi jde o to, aby např. ta verva100 spíše neuškodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.