Peter Pedro Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Dobrý den priatelia,mám octaviu 2 pred fl a dnes som zistil ,že mi topení nefuka hore -na čelní sklo a na mna.viete mi poradiť co sa s tým dá delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Zkus to opravit. Pokud ti to nepůjde, dej to do servisu. Co jiného asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Super cenné rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frost84 Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Zdravím vás! 1.Přijde mi že když dám vyhrev jen dolů! fouká mi stim zároveň z prostředích a dole nic moc můj pocit že skoro vůbec jen slabounce rekl bych 2.nekdo mi poradil kalibraci zkusil sem to a rekl bych ze stejné dole skoro nefouka nahoře jak blázen a jeste se ktomu přidal po kalibraci hrozný hluk i vibrace při zapnutí větráku na max, vibrace cítí. i u plynového pedálu když dám max jeto sileny hluk celkem 😒děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.