Pavel Kašík Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Zdravím, nejde mi sklopit zadní dvojitá sedačka, kdyz zatáhnu za tu páčku, tak jde uplně zvolna. Nevíte jak tento problém vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Budeš mít zlomené nebo vyháklé táhlo v tom ovládacím mechanizmu v opěradle.I na té fotografii je vidět zlomený kus rámečku.Předpokládám,že druhá strana normálně funguje.Zkus si tu druhou stranu odjistit a podívat se,kde přesně to zajištění je.Pak to můžeš zkusit plochým šroubovákem,nebo proužkem plechu odjistit (nadzvednout tu pojistku).Nejjednodušší oprava bude podívat se na vrakovištích po jiném opěradle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Kašík Vloženo 15. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Foto jsem našel na google, není ode mne. Pokusím se to nějak vytlačit tím sroubovakem, díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.