Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, neřešili jste dodělání signalizace rozsvícení potkávaček v režimu AUTO?  Někdy je to na hraně, kdy nevím zda to už automatika chytla a svítím.

Zřejmě asi někam vyvedenou ledku z pojistky potkávaček ?

díky

• Autor

Našel jsem podobné téma ve Fabii, tak mně neukamenujte :-D...

Me se na otocnym vypinaci svetel pri zhorseni svetelnych podminek a sepnuti potkavacek (pri funkci AUTO) prosviti kontrolka (znak žárovky)na samotnem vypinaci. 

Upraveno od Martin Z

@paslik mozes si to dorobit podobne. Alebo svedovat prepinac svetiel ako pise Martin. F3 ma prepinac nizko, preto som dorobil kontrolku

• 2 týdny později...
  • Autor

Ano, omluvám se za spam, opravdu se mi také rosvítí kontrolka obrysových světel na ovladači, je to blbě vidět.

• 3 roky později...

Dnes s pomocí @wirer doplněna kontrolka potkávacich světel do panelu přístrojů. Postup stejný, jak je popsáno v sekci F3. Konečně nemusím v auto režimu klopit zrak ke spínači světel někde u kolene 🙂

20221019_152825.jpg

Super. Já mám bohužel starý panel, kde tahle řada kontrolek není. Bohužel návod na dodělání diody přímo do budíků na ruském fóru je tam neúplný a sám na vlastní pěst se do toho pouště nebudu. 

A máš tam někde odpovídající kontrolku na pozadí rychloměru či otáčkoměru (jak to měly tuším F2)?

Jo, v budících na tom podkladu otáčkoměru tam piktogram je. Ale není tam pod tím dioda a pak je otázka kódování budíků, aby to šlo.

Pročti si podrobně prislušné články wiera: 

https://wirer.sk/f3_led-kontrolky/

https://wirer.sk/ledlowbeam/

V principu se doplní dioda s odporem a napojí na výstup z BCM pro přední světla. Jestli ta "zaslepená" kontrolka je tam nebo onam dle verze budíků by vpodst. nemělo hraát roli, pokud je tam komůrka pro tu diodu.

tu ziadne kodovanie nepomaha. tiez som mal v plane to doplnit origo na plosak, ale nie je to len o diode. starsie Rapidy s elektronikou F2 to mozno maju ine, ale pri tych novsich to bohuzial treba iba obist...ak je piktogram, urcite to pojde dorobit. len pokial to mas za otackomerom, minimalne rucicka otackomera musi ist dole. v spodnej rade uz som aj to obisiel :D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.