Publikováno Leden 17, 20196 r Zdravím, neřešili jste dodělání signalizace rozsvícení potkávaček v režimu AUTO? Někdy je to na hraně, kdy nevím zda to už automatika chytla a svítím. Zřejmě asi někam vyvedenou ledku z pojistky potkávaček ? díky
Leden 17, 20196 r Me se na otocnym vypinaci svetel pri zhorseni svetelnych podminek a sepnuti potkavacek (pri funkci AUTO) prosviti kontrolka (znak žárovky)na samotnem vypinaci. Upraveno Leden 17, 20196 r od Martin Z
Leden 18, 20196 r @paslik mozes si to dorobit podobne. Alebo svedovat prepinac svetiel ako pise Martin. F3 ma prepinac nizko, preto som dorobil kontrolku
Leden 29, 20196 r Autor Ano, omluvám se za spam, opravdu se mi také rosvítí kontrolka obrysových světel na ovladači, je to blbě vidět.
Říjen 19, 20222 r Dnes s pomocí @wirer doplněna kontrolka potkávacich světel do panelu přístrojů. Postup stejný, jak je popsáno v sekci F3. Konečně nemusím v auto režimu klopit zrak ke spínači světel někde u kolene 🙂
Říjen 19, 20222 r Super. Já mám bohužel starý panel, kde tahle řada kontrolek není. Bohužel návod na dodělání diody přímo do budíků na ruském fóru je tam neúplný a sám na vlastní pěst se do toho pouště nebudu.
Říjen 20, 20222 r A máš tam někde odpovídající kontrolku na pozadí rychloměru či otáčkoměru (jak to měly tuším F2)?
Říjen 20, 20222 r Jo, v budících na tom podkladu otáčkoměru tam piktogram je. Ale není tam pod tím dioda a pak je otázka kódování budíků, aby to šlo.
Říjen 20, 20222 r Pročti si podrobně prislušné články wiera: https://wirer.sk/f3_led-kontrolky/ https://wirer.sk/ledlowbeam/ V principu se doplní dioda s odporem a napojí na výstup z BCM pro přední světla. Jestli ta "zaslepená" kontrolka je tam nebo onam dle verze budíků by vpodst. nemělo hraát roli, pokud je tam komůrka pro tu diodu.
Říjen 20, 20222 r tu ziadne kodovanie nepomaha. tiez som mal v plane to doplnit origo na plosak, ale nie je to len o diode. starsie Rapidy s elektronikou F2 to mozno maju ine, ale pri tych novsich to bohuzial treba iba obist...ak je piktogram, urcite to pojde dorobit. len pokial to mas za otackomerom, minimalne rucicka otackomera musi ist dole. v spodnej rade uz som aj to obisiel :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.