martin špáta Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Ahoj nesetkal jste se náhodou někdo s tím, že by USB ničil flash disky? Koupil jsem originál flash disk Škoda a po poslechu jedné audio knihy už nejde na disk nic nahrát ani smazat a hlásí chybu o ochraně proti přepsání. Dnes mi to udělal už druhý flash disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 To je spíš vada USB disku.. Stalo se mi to už x krát.. a to i na pc.. ps3 - ps4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Stalo se mi to taky, je to vada USB disku. Už nekupuj flash disky od Škody, udělal mi to už druhý typ, je to levný šmejd, který odejde po prvním druhém použití. 10 let stará flashka od SONY mi funguje na jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Kupte si zavedenou značku a né tyhle no-name kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonko555 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 ahojte, na original pamatovu kartu Skody nahodite nic, tak isto ako som chcel skopirovat mapy zo skoda webu, tak som to mohol spravit iba na Originalnu pamatovu kartu Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 27. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Na originální paměťové kartě mám mapy. Šlo mi o flash disk. Zjistil jsem že první paměťová karta kterou jsem používal a poté uklidil se už nedá používat. Nelze zformátovat jsou na ní písničky které smažu a pak se tam zase objeví, když tam neco přidám tak to zmizí. Otázka jestli je to náhoda, ale mám už 2 zničené flash disky a jednu 32gb značkovou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.