Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

tuší prosím někdo, kde bych sehnal ty zarážky do kufru? Případně číslo dílu? Viz obrázek. A zda si to namontuji sám doma?

Nikde jsem to bohužel nenašel. 

Díky moc za odpovědi.

20130213-215000.jpg

Vloženo

Číslo dílu nevím, ale pokud nemáš v koberci takové vodící lišty na ty zarážky tak je nenamontuješ. Jedině vyměnit i boční koberce. 

Namontovat není problém, jen se nasunou do těch lišt.

Vloženo

Model je liftback 6/2013, a stupeň výbavy netusim, jelikož jsem auto kupoval ojeté. Popravdě je docela zvláštní, zadní el. okna, tempomat, amundsen+, atd, ale třeba jen nedigitalni manuální klima, bez zadních repro.. :( 

Vloženo

Výbava Active to měla (Paket pro zavazadlový prostor obsahuje háčky na tašky (pevné, nesklopné), odkládací schránky za zadními podběhy, upevňovací háčky pro síťový program a síťový program) za příplatek 1.300,-Kč a později za 1.400,-Kč .

Vloženo
před 15 minutami, lifeisafun napsal:

Model je liftback 6/2013, a stupeň výbavy netusim, jelikož jsem auto kupoval ojeté. Popravdě je docela zvláštní, zadní el. okna, tempomat, amundsen+, atd, ale třeba jen nedigitalni manuální klima, bez zadních repro.. :( 

Není rapid z dovozu? Např na Slovensku odkládací schránky byly za příplatek pro všechny výbavy. Vnější zrcátka v barvě vozu?

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...