Galileo2209 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 (editace) Tak další prů*er je na světě, dnes sem přijel domu otevřel sem kufr a vypadla na mě levá zadní lampa. Ulomilo se to v místě viz. obrázek (ono se to teda ani nikde jinde ulomit nedá) Editováno: 7. Únor 2019, autor: Galileo2209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 (editace) Je mi jasný že je to na nové světlo otázka je jakou mam šanci aby to bylo v rámci záruky tj. reklamovat vadný díl. Editováno: 7. Únor 2019, autor: Galileo2209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Právě že ne, docela mě hned překvapilo že to drží takhle v jednom bodě na kousku plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 (editace) Světlo nikde poškozeno neni, jen doufám že se nepoškodí cestou do servisu,ale co sem koukal tak ho dost drží na místě víko kufru. Přelepil bych ho nějakou páskou, ale zase se obávám aby na něm nezůstalo lepidlo a hned se toho ve Škodovce nechytali. Editováno: 7. Únor 2019, autor: Galileo2209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Tak přesně toto mám již za sebou. Auto bylo v servise a když mi jej předali tak až při odjezdu, když jsem dával věci do kufru jsem zjistil, že světlo visí na drátech.... Chvíle výměny názorů zda to bylo nebo ne, nakonec to dopadlo, že jsem zaplatil 500 Kč jako "spoluúčast" a světlo vyměnily... Jinak pokud by to nechtěli vyměnit zkus to zalepit. Na tom starém jsem posbíral všechny dílky a slepil jsem to dvousložkovým epoxidem a drží to perfektně, tak mám náhradní...., mohl jsem ušetřit 500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 8. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Tak auto sem odevzdal dealerovy, nafoceno, posláno do škodovky a teď jen čekat jak se vyjádří.....Jinak světlo sem originál našel na netu za 1610Kč takže v případě neúspěchu je asi nejlepší varianta si ho vyměnit doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Neposles na ne odkaz Alesi? Editováno: 8. Únor 2019, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 8. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 před 23 hodinami, dexon napsal: Tak přesně toto mám již za sebou. Auto bylo v servise a když mi jej předali tak až při odjezdu, když jsem dával věci do kufru jsem zjistil, že světlo visí na drátech.... Chvíle výměny názorů zda to bylo nebo ne, nakonec to dopadlo, že jsem zaplatil 500 Kč jako "spoluúčast" a světlo vyměnily... Jinak pokud by to nechtěli vyměnit zkus to zalepit. Na tom starém jsem posbíral všechny dílky a slepil jsem to dvousložkovým epoxidem a drží to perfektně, tak mám náhradní...., mohl jsem ušetřit 500Kč. Nad lepidlem sem taky přemýšlel ale podle mě to vydrží nějakou chvíli a pak to zase upadne... přece jenom je ten spoj lepidlem křehký.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Třeba tyto, píší, že homologaci mají https://www.autoplay.cz/zadni-svetla-skoda-citigo-vw-up-2011-led-bar-cerna-black-ldvwf4-p40869 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Já je na žádném ještě nepotkal, nevypadají špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Tak oprava na záruku byla zamítnuta, teď přemýšlím jestli se mám dohadovat kvůli 1600 se Škodovkou nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) Zatím sem mluvil se servisem po telefonu, zítra se tam stavím a nechám si vytisknout oficiální vyjádření od Škody....ale do telefonu říkal něco ve smyslu opotřebení kvůli špatné manipulaci..... Asi sem si dovolil jezdit autem po silnici..... Editováno: 13. Únor 2019, autor: Galileo2209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Toto je tvrzení proti tvrzeni. Takže chápu zamítnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Tak auto sem si vyzvedl, první zjištění plastová matka je tam tak na fest že nejde povolit rukou ....na druhé straně jde.... takže se přikláním k názoru Aleše že to přetáhli a kvůli tomu to prasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Tady je i vidět prasklina která tam podle mě byla první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Jinak pokus o zpravení......nejdřív dvojsložkové lepidlo a na to smršťovací bužírka, uvidíme jak dlouho to vydrží , ale zůstal jeden problém a to že nesvítí světlo na zpátečku a občas i blinkr :D tak doufám že jde jen o kontakt a nejsou v pr*eli i dráty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Jen v rámci úspor někdo může vymyslet upevnění světla na 1 šroub... potom stačí zatlačit na kraj světla, vibrace... Fabia 1 má na 4 šrouby dnes jsem měnil, o tom to je. To vám při reklamaci budou tvrdit a mají pravdu. Zkuste si silou tlačit třeba zapadlé auto za kraj světla a máte problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.