bigboban Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Na tachometru mi přestala svítit hlavní ručička což je po tmě dost na prd. Potkal to už někdo? Případně můžete odkázat na nějaký postup, minimálně jak demontovat tachometr nebo ještě lépe jak se dostat k tomu podsvícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isita Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Mě nesvítí ručička otáčkoměru a část podsvícení rychlosti. Občas to problikává. Vypadá to na špatný kontakt, nebo zdroj světla. Zatím jsem to nijak nevyřešil, bo do toho žádný elektrikář nechce jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) Dnes mám opraveno komplet nové ledky a ručičky jsem si nechal dat do zelené. Je to nádherné. A když už jsem tam byl tak mám i ledky do denních světel, dálkových světel, zpětných světel a zadní blinkrů IMG_0009.MOV Editováno: 29. Červenec 2020, autor: Xanticek4400 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) Otázka zní - kde a kdo to umí poštelovat? Potřebuji Praha a okolí.. Editováno: 29. Červenec 2020, autor: bigboban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Mě to dělal Libor Led Kulkus Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.